Navždy doktorka Quinnová? Pozrite sa na podoby slávnej šesťdesiatničky

Jane Seymour má 64 rokov a svojho seriálového imidžu sa úspešne drží desaťročia.

06.06.2015 13:00
debata

Pri pohľade na niektoré seriálové krásky, ktoré vládli obrazovkám pred rokmi, sa človek nezmôže na iné, než na obdiv. A jednou z nich je aj slávna doktorka Quinnová, ktorá ovládla obývačky v rokoch 1993–2001. 64-ročná niekoľkonásobná babička dokazuje, že šarm nie je výsadou mladých.

Žiaden usadnutý štýl herečka Jane Seymour neuznáva. Je štíhla, má pekné nohy tak prečo by to neukázala svetu aj po šesťdesiatke? Na červených kobercoch sa nevyhýba ani výrazným farbám, medzi jej obľúbené patria ohnivá červená, výrazná fialová či lososová.

Jane Seymour v roku 2014. Foto: SITA/AP, Tonya Wise
Jane Seymour Jane Seymour v roku 2014.

Odhalený dekolt takisto nie je pre herečku tabu. Predviedla to aj počas nedávneho festivalu v Cannes, kedy pred fotografov predstúpila počas premiéry snímky Šialený Max. Ozdobená decentnými šperkami a vlasmi vyčesanými dohora.

Herečka Jane Seymour v máji 2015. Foto: SITA/AP, Lionel Cironneau
Jane Seymour Herečka Jane Seymour v máji 2015.

Ako jedna z mála hereckých hviezd však bez okolkov hovorí, že jej výzor nie je len výsledok správnej životosprávy, ale zaslúžil sa oň aj šikovný chirurg. Seymour si ešte pred rokmi nechala upraviť poprsie a tiež podstúpila operáciu liftingu viečok a niekoľko zákrokov s botoxom. "Bolo to pred rokmi, ale odvtedy som už nič neskúšala,“ vysvetlila pre britský Daily Mail.

Herečka Jane Seymour v máji 2015.
Herečka Jane Seymour opäť pútala pozornosť...
+5Speváčka Martina McBride (vľavo) a herečka Jane...

Jane Seymour má za sebou 4 nevydarené manželstvá, z ktorých pochádzajú jej štyri deti, vďaka ktorým je už aj babičkou. A práve „babičkovské“ povinnosti si pochvaĽuje. „Najkrajšia sa cítim byť vtedy, keď som so svojimi vnúčatami a s ľuďmi, ktorých milujem.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #Jane Seymour #Doktorka Quinnová

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...