Krásna modelka presedlala na pečenie, inšpiruje aj Adrianu Polákovú

Lorraine Pascale predvádza svoje cukrárske a kuchárske umenie na televíznej stanici BBC, rada ju sleduje aj Adriana Poláková.

03.04.2015 11:00
Adriana Poláková Foto:
Adriana Poláková pečie s vášňou.
debata

Jej sladké recepty sú inšpiráciou pre mnohé nádejné cukrárky. Kto je však inšpiráciou pre Adrianu Polákovú? Má svoje obľúbené televízne programy o varení? „Milujem pozerať takéto relácie, sú pre mňa motivačné. Veľmi sa mi páči relácia Lorraine Pascale. Ide o bývalú modelku, ktorá sa začala venovať práve pečeniu a je v tom výborná. Vo svete má veľký úspech,“ tvrdí moderátorka. Lorraine Pascale (42) mala od roku 2011 na stanici BBC niekoľko sledovaných relácií o pečení.

Ako Poláková prezrádza, radšej ako na mužov sa v televízii pozerá na ženy. „Viac ma baví, keď sa pred kamerami takýchto relácií objavujú ženy. Pri varení verím aj mužom na obrazovke, ale pre mňa osobne sú zaujímavejšie programy so ženskými kuchárkami.“

Lorraine Pascale. Foto: SHUTTERSTOCK
Lorraine Pascale Lorraine Pascale.

Lorraine Pascale odštartovala kariéru modelky v Londýne ako 16-ročná, zaujímavosťou je, že ju objavil rovnaký agent ako Naomi Campbell. Bola prvou britskou modelkou tmavej pleti, ktorá sa dostala na titulku amerického vydania magazínu Elle. V roku 2011 na stanici BBC predviedla svoj program o pečení Baking Made Easy a podľa tejto série vydala niekoľko kuchárskych kníh, len vo veľkej Británii sa ich predalo vyše milióna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #varenie #pečenie #Televízia #Adriana Poláková #Lorraine Pascale

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...