Potešte s Pravdou: Opäť vyberte ženu s veľkým Ž, pošleme jej kvety!

Portál Žena.pravda.sk oslávil prvé výročie. A spolu s ním sa blíži aj oslava všetkých žien - manželiek, matiek, starých mám, sestier či dobrých priateliek. Odmeňte ich s Pravdou, znovu vyhlasujeme súťaž o naj ženu čitateľov Pravda.sk.

03.03.2014 07:00
kvetiny - muž - deň žien Foto:
Napíšte nám, prečo by si podľa vás kvetiny na Medzinárodný deň žien zaslúžila práve vami vybraná žena.
debata

Minulý rok sme odštartovali na portáli Žena.pravda.sk tradíciu hľadania a odmeňovania výnimočných žien z vášho bezprostredného okolia. Či už išlo o obetavé mamičky, vynikajúce manželky, skvelé dcéry, alebo ženy, ktoré svoj život zasvätili starostlivosti o chorých či ľudí v núdzi – písať a poďakovať sa im ste minulý rok mohli všetkým.

Urobte tak aj tento rok. Napíšte nám, prečo by si podľa vás kvetiny na Medzinárodný deň žien zaslúžila práve vami vybraná žena.

Zástupcovia redakcie z vašich emailov vyberú tri, ktorým k MDŽ doručíme so spoločnosťou Kvety.sk kyticu. Minuloročnou „víťazkou“ sa stala Mária Senčeková z Jasenia, ktorú za pomoc v živote a výnimočnú silu a energiu odmenila dcéra Monika Kubíniová.

Okrem výberu trojice žien, ktoré získajú tento rok kyticu pre potešenie, radosť a z vďaky, pripravíme aj výber najzaujímavejších príspevkov a emailov – tu si môžete prečítať ten minuloročný.

Čo musíte spraviť?

Zaberie vám to len pár minút. Do štvrtka 6. marca 12.00 hodiny, posielajte emaily do schránky zena@pravda.sk. Vyberte konkrétnu ženu, ktorú by ste chceli obdarovať kvetinami a pár vetami opíšte ju, ale najmä dôvody, prečo si podľa vás zaslúži byť odmenená. Pridajte meno dámy, jej adresu a telefónne číslo, na ktorom bude zastihnuteľná. V redakcii Pravda.sk vyberieme tri najzaujímavejšie príspevky a jednotlivé dámy obdarujeme kyticami. Krátke príbehy či zdôvodnenia, prečo a kto sa rozhodol obdarovať ich, zverejníme v samostatnom materiáli na stránke Žena.pravda.sk.
Písať príspevky a oceniť ženy zo svojho okolia môžu v našej súťaži páni aj dámy!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #žena #kvety #poďakovanie #MDŽ

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...