Miss Chomisteková si vyberá nástupkyňu: Aké má kritériá?

Karolína Chomisteková sa chystá hodnotiť iné dámy. Už o pár dní si sadne do poroty na kastingoch v Miss Slovensko 2014.

20.01.2014 10:00
debata
Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková v... Foto: ORANGE
Karolína Chomisteková Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková v šatách z požičovne a s čelenkou od Veroniky Lokajíčkovej. Tá pre ňu zhotovila aj pláštik, v ktorom do opery prišla.

„Kastingy sa začínajú už 23. januára, začíname v Košiciach. Prvýkrát to budem vidieť z druhej strany. Budem sedieť v porote Miss Slovensko. Veľmi sa na to teším a teším sa aj na všetky dievčatá,“ prezradila ešte stále aktuálna kráľovná krásy.

Minulý rok vraj obdobie účasti na kastingu a následného postupu prežívala. „Tento rok to čaká ďalšie dievčatá. Ja im veľmi držím palce a nech sa ničoho neboja, nech skúsia prísť na kasting,“ odkázala s úsmevom brunetka z Oravy.

Pri rozhodovaní si vraj nenechá diktovať, podľa čoho by mala vyberať svoju novú nástupkyňu. „Určite budem vychádzať sama zo seba. Pre mňa je najpodstatnejší osobný kontakt s daným človekom. Vtedy vidím, že dievča má niečo v sebe. Nemusí to byť len vizuálne, môže to byť aj vnútorné a práve to si všímam najviac,“ konštatovala Chomisteková, ktorú sme pred pár dňami stretli na Plese v opere.

Bolo to vraj najspontánnejšie rozhodnutie, aké kedy spravila. Missku sprevádzal kamarát – známy kaderník Peter Sýkora. Chomisteková vraj pri ňom nemusela myslieť na to, či zvládne dobre prvý valčík. „Podľa mňa je pri tanci najdôležitejšie, ako muž partnerku vedie. Ak to robí dobre, nedá sa nič pokaziť,“ vysvetlila Karolína. „Môj plesový partner Peťko je skvelý tanečník, takže ja sa nemusím vôbec báť,“ dodala s úsmevom Miss, ktorá sa na podujatie obliekla v požičovni večerných šiat. Doplnky jej však pripravila dizajnérka Veronika Lokajíčková.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výber #Karolína Chomisteková #hodnotenie #kasting #Miss

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....