Záväzky 2014: Huba nechce robiť chyby, Barmošová si nič nesľubuje

Prvé dní nového roka mnohí z nás prežívajú ešte s predsavzatiami, ktoré sme si dali na Silvestra. Ako sú na tom známe tváre? Aj oni si dali sľub či záväzok do roku 2014?

13.01.2014 12:00
Dagmar Hubová a Martin Huba Foto:
Manželia Dagmar Hubová a Martin Huba.
debata

„Radšej si predsavzatia nedávam, nikdy sa mi nepodarilo splniť to, čo som si predsavzala,“ prezradila moderátorka Lucia Barmošová. „Ale určite mám v roku 2014 nejaké plány. Je to v rovine toho, čo príde, príde. Budem sa tešiť, keď budeme najmä zdraví – znie to ako klišé, ale to je to najdôležitejšie,“ komentovala Barmošová.

Podobne ako ona uvažuje aj herec Jozef Vajda. „Život je taký úžasný a špecifický, že si uvedomujem a žijem každý deň, ktorý je momentálny a momentálnu chvíľu. Čo bude zajtra, ma až tak veľmi nezaujíma, zaujíma ma, čo je teraz. Aj preto si predsavzatia nedávam,“ prezradil pre Pravda.sk herec.

„Tento rok bude určite spojený s tým, že sa prvýkrát stanem matkou. Mám pred tým veľký rešpekt a veľmi sa teším,“ skonštatovala zase sopranistka Adriana Kučerová. „Všetko v mojom živote sa teraz spája s materstvom. Verím, že to dobre dopadne – hlavne, aby sme boli zdraví. Aby sa bábätko narodilo zdravé. To bude symbol tohto roka,“ uviedla operná diva.

Relatívne čerstvý sedemdesiatnik Martin Huba si myslí, že po dosiahnutí tohto veku sa človek mení. „Začína uvažovať nad tým, že by možno bolo rozumné začať prehodnocovať svoje aktivity, svoje vyjadrenia. Myslím, že človek po sedemdesiatke prejde kvalitatívnym prerodom a je uvážlivejší. Chcem dúfať, že rok 2014 bude aj pre mňa taký sumarizujúci a neurobím viac chýb než by som musel,“ skonštatoval sympatický herec.

debata chyba
Viac na túto tému: #Adriana Kučerová #záväzky #Lucia Barmošová #predsavzatia #Martin Huba #Jozef Vajda

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...