Mirka Partlová: Žena pri tanci vyzerá úžasne

Herečka Mirka Partlová síce ešte neúčinkovala v žiadnej tanečnej súťaži, ale tento ušľachtilý pohyb miluje. Je šťastná, že patrí do jej náplne práce.

04.11.2013 17:30
Mirka Partlová Foto:
Herečka Mirka Partlová tanec miluje.
debata

„V mojej práci je tanec nevyhnutnosťou a hoci niekto by mal z toho strach, mňa to skutočne teší,“ vysvetľuje známa tvár z Paneláku, ktorá sa najviac hýbe na divadelných doskách. „Ak ma niekto usmerňuje a takpovediac uprace, vo finálnom výsledku to vyzerá, že tancujem výborne,“ hovorí s úsmevom na margo nacvičovania choreografií. Tanečným rytmom vraj občas podľahne aj doma. Ale neodváži sa nazývať to plnohodným tancom. „Skôr sa tak sem-tam mykám v rytme,“ vtipkuje.

Herečka Mirka Partlová tanec miluje. Vďaka... Foto: REEBOK
Mirka Partlová Herečka Mirka Partlová tanec miluje. Vďaka práci muzikálovej herečky ho má na programe takmer denne.

Partlová už nejaký čas tvorí pár s hudobníkom a spevákom Petrom Cmorikom. Hoci o svadbe dvojica zatiaľ mlčí, na otázku, či si vie predstaviť, že by sa spoločne pred veľkým dňom D prihlásili na kurz spoločenských tancov, odpovedá kladne. „Myslím si, že by to bolo celkom vtipné. Mne sa páčia spoločenské tance a žena pri tancovaní vyzerá úžasne,“ konštatuje Partlová, ktorá momentálne v predstavení Krysař, v divadle Cassia v Košiciach.

Okrem toho stále hrá na Novej scéne v Bratislave, v muzikáloch Čarodejník Oz, Muzikálový sen, Ôsmy svetadiel a Rómeo a Júlia. „Naďalej nakrúcame aj ďalšie série denného seriálu Panelák, ktorý sa stal nielen mojou súčasťou, ale aj súčasťou života mnohých ľudí, z čoho sa veľmi teším,“ dopĺňa pôvabná herečka.

debata chyba
Viac na túto tému: #pohyb #tanec #Mirka Partlová #tancovať s Cmorikom

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....