Ady Hajdu: Mám rád ženy, ktoré pijú pivo

Herec Ady Hajdu je známy svojou láskou k vínu. Prednedávnom sa však objavil na prezentácii piva Pilsner Urquell.

01.06.2013 08:00
Ady Hajdu Foto:
Ady Hajdu.
debata

Na otázku, aký má vzťah k pivu, si zaspomínal: „Pivo si spájam s letom, s kúpaliskom a s mojim "mládím“. Chodili sme na Zlaté piesky alebo do Senca a z pivových plastových pohárov sme si stavali komíny a súťažili, kto má vyšší. Nielen muži, zapojili sme aj dievčatá." Pamätá si aj na to, že bol veľmi chudý, preto cez deň radšej pil pivo a až keď sa zvečerilo, „mohol som byť trochu frajer, lebo keď som sa cez deň vyzliekol, všetci sa smiali“, povedal ďalej Hajdu.

Dnes si však spája pivo skôr s jedlom. Pivo si dá, aby mu trávilo, keďže niektoré jedlá sa jedia len k dobrému pivu. „Ja mám rád horké pivá,“ spresnil Hajdu, ktorý pije pivo nielen s mužmi, ale aj so ženami. „Keď u nás doma nie je v lete pivo, žena mi pošle esemesku: Nemám pivo. Čo sa deje, zásobovač? (smiech).“

Vo všeobecnosti sa hercovi páčia ženy, ktoré „normálne“ pijú. „Sú ženy, ktoré vôbec nemajú rady pivo, pretože nevedia rozoznávať chute. Ja ich neodsudzujem, ale ochudobňujú sa o tú chuť. Veď nie sú tu len horké pivá. Sú aj sladšie aj tmavšie, ale niekomu nevoňajú. Mne však vonia všetko a čo sa týka piva, mám rád všetky druhy a hlavne v lete.“ Ak je vonku škaredo, hodí sa mu pivo ku kačici, ale v lete mu najlepšie chutí s tzv. prázdninovými jedlami ako je utopenec či hermelín.

debata chyba

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...