Pocisková pred dovolenkou: Chcem vidieť strašne veľa miest

Hercov z Búrlivého vína čaká v júli "celozávodná dovolenka". Nela Pocisková, ktorá stvárňuje hlavnú hrdinku, už uvažuje nad dovolenkou.

28.05.2013 08:30
Nela Pocisková Foto:
Herečka Nela Pocisková.
debata

„Hádam sa dostaneme preč od roboty a od toho všetkého,“ naznačila Pocisková. Zatiaľ vraj nevie, kam sa vyberie. Je nerozhodná. „Chcem vidieť strašne veľa miest. Som človek, ktorý chce všetko vidieť, všade byť, všetko čítať. Stále mi v hlave ide, že čo by som tak najradšej, kam by som išla? A možno to dopadne tak, že pôjdem iba do Talianska. Tú krajinu milujem a zostanem pri starom, čo som vždy mala rada,“ prezradila pre Žena.pravda.sk.

Počas dovolenkovania si vraj rada užíva obe alternatívy oddychu – aj taký all inclusive, kde sa nemusí o nič starať a len vylihuje pod slnečníkom, alebo objavovanie nových vecí v rámci poznávacích ciest.

„Keď mám ťažké obdobie, idem na dovolenku tak, že prídem a nepotrebujem nič iba ležať. Nechcem sa ani pohnúť. Musím sedem alebo desať dní iba každé ráno prísť na pláž, tam si ľahnem a večer odídem,“ s úsmevom opísala herečka. „A potom sú dovolenky, na ktorých chcem vidieť, ako ľudia žijú, pozrieť si pamiatky – takže je to tak pol na pol. Mám rada aj to, aj to,“ doplnila Pocisková.

debata chyba

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...