Váš príbeh letnej lásky: Prvé milovanie pri mori nebolo naše posledné

Vy posielate svoje príbehy, my ich uverejníme. Vy čítate, my odmeňujeme. Tu je ďalší z vašich príbehov o letnej láske.

05.08.2013 12:00
letná láska - dovolenka - milovanie - sex Foto:
Možno sa raz vrátime aj do Tuniska, ale dnes je celkom jedno, či je to Taliansko, Chorvátsko, Bulharsko, alebo egyptská rezidencia. Sme svoji, milujeme sa a oslavujeme
debata

Príbeh od MiMy: Spečatenie letnej lásky

Letná láska. Vždy som o nej tak trochu snívala. Lenže nie len na týždeň, či na dva mesiace prázdnin, ale dlhodobo, možno celoživotne, ale to som si zasa nerobila prehnané nádeje. Hoci to zrniečko večnosti drieme azda v každej žene. Jednoducho lásku skutočnú, aby mi leto nemusela kaziť predstava, že s prvými mrazmi zmrazí aj mňa.

Preto som si letnú lásku šetrila pekne dlho. Ale prišla. Nebolo síce leto, keď sme sa spoznali, ale začiatok júna už patrí k mesiacom, keď pri šťastí môžeme chodiť aj s holými nohami, či krátkymi rukávmi.

Práve som skončila vysokú školu, keď som spoznala Paľa. Vysoký, krásny muž, do ktorého bolo nemožné sa nezaľúbiť. Naša láska rástla v internetovom prostredí, tak ako u mnohých dvojíc. Písali sme si dlhé noci. Potom prišli smsky, nakoniec fotografie a celé sa to začalo v autobuse MHD, kde sme sa náhodne stretli. Prvá pusa prišla na druhý deň a ďalšia na ten ďalší, po dvoch mesiacoch sme sa stali nerozlučnou dvojicou, ktorá spolu plánovala prvú dovolenku.

Nemali sme veľké rozpočty a keďže aj ja som chcela lásku a nie Borisa Kollára, platila som si sama. Nakoniec padlo rozhodnutie na Tunisko. Už vtedy som vedela, že to nebude len dovolenka. Dôkladne som vyberala izbu aj priestor, aby som mala na čo do konca života spomínať.

Bola som panna. Nehanbím sa za to, že kým ostatné na intráku súložili celé noci aj víkendy, ja som trávila život inak. Lenže tá láska, ktorá sa začala črtať na začiatku leta mala mať príchuť niečoho omnoho viac, ako letného flirtu niekde na plážovom ležadle po zotmení. Zodpovedne som si pred odchodom vybrala antikoncepciu, aby bolo všetko stopercentné.

Ruka v ruke, ako dvojica, ktorá by k sebe patrila roky, sme prežili nočný let aj príchod do hotela. Začínalo sa brieždiť, ulice Tuniska boli malé, sedeli na nich bezzubí starí muži, ktorí však vyžarovali toľko pokoja ako živá vodná fajka. Páčilo sa mi to miesto. Exotika len pár hodín od Bratislavy. Ubytovali sme sa v hoteli. Recepčnému sme boli sympatickí a odmenil nás izbou s výhľadom na šíre more. Za dve hodiny mali podávať raňajky. Odišla som do kúpeľne a kým sa umyl Paľko, čakala som ho v posteli. V červenom čipkovanom pyžame pripravená spečatiť svoju letnú lásku.

Nemuseli sme sa hrať na niečo, čím nie sme. Vzduch voňal ránom, kým sa ku mne Paľko pritúlil otvoril okno a k nám z diaľky doliehalo tiché šumenie mora, ktoré vnikalo do pieskových vrások na pláži. Nežne sme sa objímali, hladili, obaja sme vedeli, že máme čas jeden na druhého. Nikto nevtrhne do izby, nikto nás nevyruší, užívali sme si naše telá, ako sme len mohli. Ľúbila som ho a veľmi ma tešilo, že sme nepodľahli vábeniu tela skôr a naše veľké tajomstvo sme si priviezli až k moru. Prvé milovanie pri mori, v slnkom zaliatej krajine s mužom, ktorého poznám natoľko, že som sa rozhodla nielen pre pusu, ale aj pre omnoho viac.

Milovali sme sa tak dlho, že sme tie raňajky skoro zmeškali, ale keď sme zapíjali koláčiky vlažným čajom, ani sme neboli príliš hladní. Láska, ktorú sme spečatili v Tunisku, bola tá pravá. A ostala ňou dodnes.

Dnes s Paľkom chodíme k moru, keď si nájdeme čas aj peniaze. Vždy si pripravíme aj malé výročie nášho spečatenia letnej lásky. Možno sa raz vrátime aj do Tuniska, ale dnes je celkom jedno, či je to Taliansko, Chorvátsko, Bulharsko, alebo egyptská rezidencia. Sme svoji, milujeme sa a oslavujeme, že letnú lásku zažívame každý rok.

Fotíme veľa a obvykle sa medzi obrázkami objaví fotka v objatí pred zrkadlom v kúpeľni. Presne takú sme si vtedy spravili po prvom milovaní. Hoci sa telá mierne zmenili, láska ich prerástla. Z tých fotiek vidieť lásku a nehu, spojenie dvoch ľudí, ktorí si ešte ako zo starej školy nechali panenstvo jeden pre druhého. Neprišli oň na internátnej posteli, ale v Afrike a nie na špinavom ležadle s neznámym donchuanom, ale s láskou života, vedľa ktorej sa každé ráno prebúdzajú. Každoročne si obnovujeme sľub vernosti, keď otvoríme okno a počujeme šum mora, do ktorého ticho vzdychajú dve rozpálené telá.

Napíšte nám príbeh vašej letnej lásky a hrajte o zaujímavé knižné kolekcie!

Čo treba spraviť?

Napíšte svoj príbeh o letnej láske, ktorý zašlete na adresu zena@pravda.sk. V rámci rubriky Žena.pravda.sk vytvoríme samostatnú rubriku Letné lásky, v ktorej budeme jednotlivé príbehy počas nasledujúcich dvoch mesiacov uverejňovať. Prvý z nich zverejníme v pondelok 15. júla. Redakcia Pravda.sk si vyhradzuje právo materiál redigovať a upraviť titulok príbehu v prípade, ak by jeho dĺžka prekračovala zaužívanú dĺžku názvov na webe. Redakcia si vyhradzuje aj právo príbeh nezverejniť.

O tom, ktorý príbeh je najlepší, rozhodnú čitatelia Pravda.sk. Tri príbehy s najvyššou čítanosťou v závere leta odmeníme kolekciou kníh. Redakcia navyše môže odmeniť aj ďalšie príbehy.

Pokiaľ sa túžite podeliť o príbeh, no brzdí vás strach zverejniť svoju totožnosť, aj vy máte šancu. Do emailu, v ktorom zašlete svoj príbeh do redakcie, pridajte okrem mena a kontaktnej adresy (ktoré nezverejníme) aj pseudonym, pod ktorým chcete, aby váš príbeh vyšiel – na záver emailu pridajte formuláciu v tvare „žiadam vás, aby ste príbeh zverejnili pod pseudonymom XY…“ Upozorňujeme, že pokiaľ email nebudete obsahovať pseudonym, zverejníme ho s menom a priezviskom autorky/autora a miestom bydliska.

Tešíme sa na vaše vlastné príbehy. Veríme, že spolu s nimi prežijeme všetci ( my v redakcii a aj naši čitatelia a najmä čitateľky na webe) krásne a zamilované leto.

debata chyba
Viac na túto tému: #príbehy čitateľov #dovolenka Tunisko

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...