Vyzliekala sa na móle, teraz to robí aj v civile, nezastaví ju ani 50-ka: Heidi Klum oslavuje okrúhliny, tu sú jej TOP momenty

Patrí medzi najznámejšie európske modelky, hoci modelingovej práci sa venuje už sporadicky. Ani nemusí, dokázala omnoho viac.

01.06.2023 09:00
Heidi Klum Foto:
Supermodelka Heidi Klum na zábere z roku 2001 z prehliadky Victoria´s Secret.
debata

Z Heidi Klumovej, ktorá sa narodila 1. júna 1973 v nemeckom Bergisch Gladbachu, sa stala svetová superstar, televízna hviezda a úspešná podnikateľka. To všetko dokázala vybudovať popri kariére modelky, ktorá začínala najprv v menších reklamách, aby sa neskôr presadila ako jedna z najznámejších komerčných tvárí (a tiel) pred objektívom.

Heidi Klum Čítajte viac Heidi Klum v Cannes opäť zatlačila na pílu, výstrih jej takmer vybuchol a.. bola to tesnotka

Klumovej kariéra nabrala na obrátkach, keď sa objavila na obálke plavkovej edície magazínu Sports Illustrated, o rok neskôr podpísala aj exkluzívnu zmlvu so spoločnosťou Victoria's Secret a stala sa tak vôbec prvou Nemkou, ktorá sa stala ambasádorkou známeho výrobcu bielizne.

Supermodelka Heidi Klum na zábere z roku 2001 z...
Nemecká modelka Heidi Klum na zábere z roku 2001.
+30Nemecká modelka Heidi Klum na zábere z roku 2001.

Klum opakovane zdobila móla výročnej prehliadky, kde sa predvádzala ako jeden z anjelikov v sexy spodnej bielizni. Popularita, ale aj snaha skúsiť si nové veci jej priniesli dokonca role vo filmoch a neskôr aj televízne príležitosti. Tých sa Nemka chytila naozaj pevno a okrem vlastnej šou v rodnom Nemecku, v ktorej už viac ako dekádu hľadá nádejné topmodelky, sa uchytila aj v USA. Pôsobí ako porotkyňa šou Amerika má talent a objavila sa tiež v programe, v ktorom sa hľadali nádejné dizajnérske talenty.

zväčšiť Televízna osobnosť Heidi Klum na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Heidi Klum Televízna osobnosť Heidi Klum na premiére filmu The Pot-au-Feu v kreácii Zuhair Murad Couture.

Klumovej pozornosť médiá venujú aj pre jej súkromný život a v posledných rokoch aj pre odvážnejšiu prezentáciu. Kým kedysi sa vyzliekala v prvom rade na móle a v civile pôsobila decentnejšie, po prekročení štyridsiatky sa Heidi priam odviazala. Výsledkom sú odvážne outfity a módne kreácie, ale aj veľmi provokatívne zábery na sociálnych sieťach.

Heidi Klum Čítajte viac Flitre, perie, holé stehná! Heidi Klum v týchto šatách šliapla poriadne vedľa. Nevydarenú voľbu urobila aj Selena!

Plavovláska však zároveň pôsobí veľmi romanticky a zamilovane. Po krachu manželstva so spevákom Sealom a niekoľkých ďalších vzťahoch zakotvila v náručí hudobníka Toma Kaulitza – krajana, ktorý je od nej o 16 rokov mladší. Dvojica spolu vychováva Klumovej štyri deti.

POZRITE SI TIEŽ

Video
Adonxs: Byť angažovaný môžem aj tým, že ľudia vidia, s kým idem na večeru a ako žijem / Zdroj: PRAVDA

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #móda #modelka #Heidi Klum #Victoria´s Secret #spodná bielizeň #sexy #jubileá hviezd

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...