Obyčajná košeľa? Pozrite sa, ako nosia základný kus šatníka známe hviezdy - toto je parádny štýl 7-krát inak

Napriek tomu, že košeľu považujeme za ten najzákladnejší kus odevu v šatníku, neznamená to, že s ňou nedokážeme čary. Alebo, aby sme teda nepreháňali, aspoň rozličné stylingy.

30.05.2023 00:00
Eva Herzigová, košeľa päkrát inak Foto:
Česká topmodelka Eva Herzigová na filmovom festivale v Cannes v kombinácii predĺženej pánskej košele a ľanových šortiek.
debata

Aj na nedávnom festivale v Cannes sa niekoľko známych žien objavilo práve v pánsky ladenej košeli – klasickej bielej rovno strihanej verzii či svetlomodrých modeloch s prúžkom. Ako odev sa košeľa spája v našich mysliach najčastejšie so sakom či kostýmom. Nie je to však jediná možnosť, ako ju nosiť a upraviť v rámci stylingu.

Barbora Bobulová Čítajte viac Slovenka Bobuľová očarila v Cannes svojím vzhľadom: Tajomstvo sa skrýva aj v líčení, vieme, aké produkty používa

Známa česká rodáčka Eva Herzigová sa napríklad objavila pred objektívmi v spojení voľnejšej pánskej košele a ľanových šortiek, ktoré doplnila svetlými lodičkami. Herečka a členka poroty Anais Demoustier spojila klasicky pôsobiacu svetlomodrú prúžkovanú košeľu s bielym tričkom ako podkladom a koženými nohavicami.

Šéfka jednej zo súťažných sekcií a herečka...
Česká topmodelka Eva Herzigová na filmovom...
+4Režisérka Stephanie Di Giusto predviedla košeľu...

Pri pohľade na herečku Indiu Hair vám určite napadne, ako efektne môže vyzerať klasická biela košeľa v spojení s maxi-sukňou a svoje majú k téme čo povedať aj známe režisérky. Dokonca aj víťazka Zlatej palmy, režisérka Justine Triet je milovníčkou košiel.

zväčšiť Herečka India Hair v kreácii z dielne Dior,... Foto: Kristy Sparow/Getty Images for DIOR
India Hair Herečka India Hair v kreácii z dielne Dior, spojení bielej košeľovej blúzky a dlhej sukne.

Ak ku nim patríte aj vy, potom si určite nezabudnite prezrieť našu galériu. Inšpirácií a spôsobov, ako košeľu nosiť, nájdete rovných sedem. Nižšie nájdete aj galériu najlepšie oblečených žien z červeného koberca.

Herečka Scarlett Johansson pózuje v kreácii...
Herečka Anais Demoustier v luxusnej kreácii...
+47Anushka Sharma prišla na premiéru film The Old...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Eva Herzigová #styling #košeľa #Anais Demoustier

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...