Slovenka Bobuľová očarila v Cannes svojím vzhľadom: Tajomstvo sa skrýva aj v líčení, vieme, aké produkty používa

Slovenská rodáčka a dnes už talianska herečka Barbora Bobuľová sa na festivale v Cannes zaradila medzi hviezdy, ktoré nepútali len pozornosť filmových fanúšikov, ale aj nadšencov ženskej krásy.

29.05.2023 07:00
Barbora Bobulová Foto:
Slovensko-talianska herečka Barbora Bobulová na 76. ročníku filmového festivalu v Cannes.
debata

Rodáčka z Martina oslávila v apríli 49. narodeniny, ale jej pôvab nesie v sebe mimoriadne mladistvý dievčenský náboj. Zásluhu na tom nepochybne majú nielen gény či správna starostlivosť o pleť a vlasy, ale tiež ich úprava.

Účes hviezdy filmu Svetlejší zajtrajšok tvoria plavé pramene s tmavšími odrastenými končekmi, čo však ani zďaleka nepôsobí neupravene – práve naopak je to veľmi svieže, moderné, trošku s rockovým nádychom.

Barbora Bobuľová Čítajte viac Rodáčka z Martina dobyla svet filmu a žiari v Cannes: Pozrite sa na talentovanú Bobuľovú, slovenský pôvab nezaprie

Dôležitým prvkom je potom tiež líčenie. A o to sa v prípade Barbory Bobuľovej na festivale v Cannes postarala značka Dior. Základ pre bezchybnú pleť vytvoril mejkap a korektor Dior Forever so zmatňujúcim efektom v teplých tónoch. Sviežosť do líčok dodala lícenka Dior Backstage Rosy Glow v odtieni Pink.

zväčšiť Slovensko-taliansku herečku Barboru Bobuľovú... Foto: DIOR
Collage Maker-29-May-2023-06-49-AM-8037 Slovensko-taliansku herečku Barboru Bobuľovú nalíčili v Cannes s produktmi Dior.

Mnohé dámy najviac vždy zaujíma, aký odtieň rúžu či očného tieňa tá-ktorá hviezda používa. V prípade talentovanej Slovenky to bol trblietavý očný tieň Mono Couleur Couture v metalickej strieborno-sivej farby – odtieň Gris Dior. Na pery naniesla vizážistka rúž Rouge Dior so saténovým finišom v odtieni Osee.

Marion Cotillard Čítajte viac Krásnu Marion Cotillardovú nalíčili ako skutočnú hviezdu. Prekvapenie? Táto farba na viečkach je odvážny krok

Ak ste s nami sledovali dianie v Cannes, výsledok ste mohli už vidieť v našej bohatej galérii, neuškodí vrátiť sa k nemu.

Slovensko-talianska herečka Barbora Bobuľová (v...
Wallis Day na premiére novinky pod názvom A...
+8Slovensko-talianska herečka Barbora Bobuľová na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cannes #líčenie #Dior #Barbora Bobulová #Cannes 2023

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....