Ďalšia rozprávková svadba: Bavorský princ povedal ÁNO krásnej kriminalistke, šaty nevesty doplnil závoj z Ukrajiny

Jeden z najžiadanejších mužov európskych šľachtických rodov už nie je viac slobodný. Bavorský princ Ludwig si vzal snúbenicu Sophie.

24.05.2023 11:48
Bavorský princ Ludwig a jeho vyvolená... Foto:
Bavorský princ Ludwig a jeho vyvolená Sophie-Alexandra Eveking sa zosobášili v kostole svätého Kajetána v Mníchove.
debata (5)

Pred pár dňami, presne v sobotu 20. mája, sa v Mníchove konala ostrosledovaná svadba bavorského princa. Štyridsaťročný Ludwig, ktorý je potomkom šľachtického rodu bavorského (pochádzala z neho aj cisárovná Sissi), si vzal o sedem rokov mladšiu partnerku Sophie-Alexandru Evekinkovú.

princezná Ímán, svadba, Jordánsko Čítajte viac Nádherná... Jordánska princezná vyrazila ako nevesta dych. Je jasné, po kom zdedila krásu - pozrite sa

Svadba bola naozaj veľkolepá. Podľa informácií sa do kostola svätého Kajetána zišlo niekoľko stoviek hostí, odhadované počty sú medzi 700 až tisíc prítomnými. Len časť z nich sa však potom dostala aj na slávnostnú recepciu, ktorá sa konala na jednom zo zámkov, ktoré sú stále majetkom rodiny bavorského princa.

Bavorský princ Ludwig a jeho vyvolená...
Bavorský princ Ludwig a jeho manželka...
+2Bavorský princ Ludwig a jeho manželka...

Ako informovalo niekoľko médií, svadba sa nezaobišla ani bez drobného incidentu – nevesta údajne na pár sekúnd odpadla, našťastie ju ženích zachytil. Potom sa napila sladkej limonády a v obrade sa pokračovalo. Tridsaťtriročná Sophie, ktorá pochádza z holandsko-kanadskej rodiny, bola pritom nádherná v tradičnej princeznovskej róbe Reem Acra, ktorú doplnil závoj od ukrajinskej značky WONÁ Concept a v ňom boli vyšité elementy Bavorska, ale aj Holandska a Kanady.

zväčšiť Bavorský princ Ludwig a jeho vyvolená... Foto: Profimedia
Bavorský princ Ludwig a jeho vyvolená Sophie-Alexandra Eveking Bavorský princ Ludwig a jeho vyvolená Sophie-Alexandra Eveking sa zosobášili v kostole svätého Kajetána v Mníchove. Nevesta mala na sebe róbu z dielne Reem Acra a závoj, ktorý zhotovila ukrajinská značka a ktorý obsahoval motívy regiónu, z ktorého pochádza princov rod.

Svadbou sa zo Sophie stáva bavorská princezná, ale titul určite nie je to, na čom tejto dáme záleží najviac. Manželka bavorského princa má totiž bakalársky titul z politických vied a východoeurópskych štúdií, ktorý aktuálne dopĺňa doktorandským štúdium kriminológie na Oxfordskej univerzite.

Jej zameranie smeruje k dosiahnutiu spravodlivosti pre obete sexuálneho násilia v rámci vojnových konfliktov. Sophie-Alexandra pracovala v minulosti aj v OSN.

Princezná Kate z Walesu (v strede) oblečená v...
Dánsky korunný princ Frederik a jeho manželka,...
+16Španielsky kráľ Felipe VI zdraví princeznú Kate...

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #svadba #princezná #Princ

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...