Trošku biznis, trošku leto, nohavicové kostýmy v nežných farbách: Aha, nosia ich aj členky kráľovských dvorov

Aj pri popularite nohavicového kostýmu sa občas môže zdať, že s blížiacim sa letom musíme tento odev zo šatníka vyradiť. K domnienka zvádza najmä fakt, že ženy si zvyčajne kupujú nohavicové kostýmy v neutrálnych alebo tmavých farbách a nosia ich v chladnejšej časti roka.

24.05.2023 09:00
princezná Kate Foto: ,
Princezná Kate v červenom kostýme z dielne Alexander McQueen.
debata

Nemusí to tak vôbec byť. Nie je žiadnym prekvapením, že pri výbere biznis konfekcie, ktorú s obľubou budete nosiť na pracovné stretnutia, alebo aj na nedeľňajšie obedy s rodinou, sa totiž dá vyberať naozaj z celej palety farieb.

Najlepšie oblečené dámy korunovácie Karola III. Čítajte viac Úchvatná Letizia, štýlová Lady Taylor či nežná Pippa: Toto sú najlepšie oblečené ženy korunovácie, hlasujte za tú NAJ

Namiesto klasickej čiernej si môžete trúfnuť na červenú alebo jasnomodrú, namiesto pragmatickej sivej zase vyskúšať pastelové tóny žltej, belasej či ružovej. Farebnosť v prípade nohavicového kostýmu dodáva celkovému vzhľadu o niečo odhľahčenejší a sviežejší nádych. Netreba mať pri tom obavy, že by výraznejšie farby nezapadali dostatočne do nejakej predstavy požadového dress-code.

zväčšiť Španielska kráľovná Letizia v dámskom ľanovom... Foto: Profimedia
Španielska kráľovná Letizia Španielska kráľovná Letizia v dámskom ľanovom kostýme Adolfo Dominguez na zábere z roku 2021.

Dôkazom sú aj známe členky kráľovských rodín, ktoré s veľkou obľubou predvádzajú práve nohavice a saká v pestrých farbách. A to v prípade, že vyrazia na charitatívnu akciu, alebo aj na štátnu návštevu. Jednou z absolútnych „priekopníčok“ nohavicového štýlu je princezná Kate, ktorú mohla verejnosť vidieť v podobných kúskoch na niekoľko spôsobov. Nezaostávajú však ani ďalšie dámy, medzi nimi kráľovná Letizia či princezná Mary. Viac si pozrite (a inšpirujte sa) v našej galérii.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge po návšteve a...
Švédsky kráľ Carl Gustaf a jeho dcéra - korunná...
+8Vojvodkyňa Kate z Cambridge po návšteve a...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #kostým #nohavice #kráľovná Letizia #princezná Kate

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...