Hviezda seriálu Ally McBeal sa blíži k 60-ke, ale jej tvár má stále dievčenské črty. Tajomstvo spočíva v...

S novým filmom Indiana Jones a nástroj osudu sa do Cannes nevybral iba herec Harrison Ford. Prišla aj jeho manželka. Tou je už trinásť rokov známa americká herečka Calista Flockhart.

19.05.2023 10:30
Calista Flockhart Foto: ,
Herečka Calista Flockhart sa v Cannes objavila ako garde svojho manžela Harrisona Forda a predviedla veľmi pôvabný vzhľad.
debata

Obľúbená televízna hviezda zo seriálového hitu Ally McBeal po boku svojho osemdesiatročného manžela vo štvrtok večer doslova žiarila. A dôvodom nie je len fakt, že je od neho od 22 rokov mladšia. Dnes 58-ročná herečka si totiž neustále zachováva svoje mladistvé vyžarovanie a akoby dievčenský šarm. Na červenom koberci v Cannes to potvrdila hneď dvakrát. Najprv na slávnostnej premiére, neskôr aj na párty, kam sa vybrali pozvaní hostia a hviezdy filmu v réžii Jamesa Mangolda.

France Cannes 2023 Indiana Jones and the Dial of Destiny Red Carpet Čítajte viac Osemdesiatnik Ford priniesol do Cannes Indianu Jonesa a lásku. Jeho krásna Ally McBeal sa ho nepustí, to sú hrdličky...

Flockhartovej mladistvý vzhľad, samozrejme, nie je úplne bez zásahov. Odborníci na estetickú medicínu a chirurgiu v minulosti potvrdili, že herečka si očividne nechala niektoré partie vylepšiť – napríklad s pomocou výplní, botoxu či kolegénu. Čo však v jej prípade určite pôsobí pozitívne, je fakt, že aj po úpravách sa stále na seba podobá. Priznáva pribúdanie rokov, no zároveň jej zostáva typický šarm a vyžarovanie, akými bola povestná aj v minulosti.

zväčšiť Calista Flockhart na filmovom festivale v... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Calista Flockhart Calista Flockhart na filmovom festivale v Cannes na uvedení filmu Indiana Jones a nástroj osudu.

Flockhartovej recept na príťažlivý vzhľad podľa nej samej tkvie okrem iného aj v spokojnosti. Tú zjavne po boku hollywoodskeho herca Harrisona Forda prežíva už niekoľko rokov. Aj zábery z červeného koberca boli toho dôkazom – manželia sa k sebe túlili ako hrdličky po celý čas.

Herečka Kelly Rutherford v šatách a s kabelkou...
Herečka a scenáristka Phoebe Waller-Bridge v...
+41Herec Harrison Ford predstavil v Cannes film...

Okrem toho, samozrejme, nedá dopustiť na ochranu tváre pred slnkom. Je jasné, že herečka používa takmer neustále ochranný faktor 50+. Aj napriek životu v Los Angeles má pleť veľmi svetlú, no pritom žiarivú a zdravo lesklú. O to sa pre zmenu stará dostatočná hydratácia a kvalitná kozmetika.

demi moore koláž Čítajte viac Keď ženy starnú, nemajú mať dlhé vlasy? Kto to povedal, pýta sa Moore. Výstrelky má za sebou, meniť sa už nechce

Calista Flockhart je aj pred blížiacou sa 60-kou veľmi aktívna, čo platí aj pre jej manžela Forda. Dvojicu viackrát zachytili paparazzovia pri prechádzke, ale aj joggingu či ceste do fitness centra. Známa herečka je dlhé roky štíhla dáma a to sa nezmenilo ani vekom. Jedálniček má veľmi zdravý, v prvom rade ho tvorí ovocie, zelenina a ryby. Okrem toho si však dopraje občas aj obľúbené sladké pochúťky.

Pozeráte si radi galérie z červeného koberca. Aj pre vás je ako stvorené prezrieť si nasledujúce odkazy. Dianie z červeného koberca v Cannes v rámci jednotlivých dní nájdete v zozname nižšie.

Carys Zeta Douglas prišla podporiť svojho otca...
Herečka Elle Fanning sa objavila na červenom...
+50Herec Michael Douglas v sprievode manželky...
Herečka Laura Harrier v kreácii Saint Laurent.
Laura Harrier(vľavo)  a Iris Law v kreácii...
+28Araya Hargate pózuje na premiére filmu 'Monster'.
Herečka Kelly Rutherford v šatách a s kabelkou...
Herečka a scenáristka Phoebe Waller-Bridge v...
+41Herec Harrison Ford predstavil v Cannes film...
Topmodelka Naomi Campbell na filmovom festivale...
Herečka Helen Mirren na otvorení 76. ročníka...
+4Herečka Uma Thurman na filmovom festivale v...
Francúzska topmodelka Cindy Bruna na premiére...
Brazílska modelka Izabel Goulartová bola v...
+47Topmodelky Sara Sampaio (vľavo) a Josephine...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #krása #Harrison Ford #vzhľad #Calista Flockhart #Cannes 2023

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...