Nádherná Amal Clooney vzala útokom internet. Krásnu tvár vylepšil vizážista, tieto triky zvládnete aj vy

Renomovaná právnička a manželka známeho hollywoodskeho herca Amal Clooney sa nedávno opäť stala magnetom a kráľovnou akcie. Na podujatí pod záštitou značky Cartier, ktorá sa konala v Paríži, bola skrátka úchvatná.

16.05.2023 14:50
Amal Clooney Foto: ,
Právnička Amal Clooney na archívnom zábere z decembra 2022.
debata (2)

Štyridsaťpäťročná mama dvoch detí sa predviedla v trblietavých šatách na jedno rameno, ktoré boli lemované pštrosím. Bol to však najmä účes a líčenie, ktoré priťahovali pozornosť k jej krásnej tvári.

O úchvatné vlny a účes, ale tiež mejkap ako zo zlatej éry Hollywoodu sa pritom postaral renomovaný hviezdny kaderník a vizážista Dimitris Giannetos. Ten sa pochválil zábermi z príprav s Clooneyovou aj momentkami jej účesu z viacerých uhlov. Na svojom instagramovom profile zverejnil Giannetos aj odtieň, ktorý použil pri kolorovaní vlasov – má ísť o orieškovú farbu s karamelovými odleskami.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

Čo sa mejkapu týka, ten je na pohľad vlastne pomerne jednoduchý – no zároveň veľmi efektný. Na pleti tmavovlásky bola tentoraz použitá lícenka broskyňovej farby, bronzer a tiež rozjasňovač na niektoré partie, od lícnych kostí až po líniu nosa. Všetky produkty pritom pochádzajú od značky dekoratívnej kozmetiky Charlotte Tilbury.

Margot Robbie Čítajte viac Dokonalá ako bábika? Líčenie krásnej Margot Robbie z akcie MET Gala, toto všetko urobila vizážistka

Čo sa očí týka, tam boli použité metalické svetlé tiene do vnútorného kútika, ktoré pohľad otvorili a zároveň dodali väčšiu hĺbku tmavším tónom naneseným na viečka smerom do vonkajšej strany. Hoci zvyčajne vídať Clooneyovú s výraznými červenými perami, tentoraz sa ľudskoprávna advokátka objavila na podujatí s perami v telovom tóne, zvýraznenými leskom. A výsledok? Posúďte sami, ale veríme, že budete s nami súhlasiť. Vyzerala naozaj očarujúco.

Herečka Elizabeth Debicki a jej úprava a...
Herečka Zendaya na 29. ročníku cien Screen...
+12Herečka Kathryn Newton a jej líčenie a úprava...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Instagram #líčenie #Amal Clooney

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...