Úplne obyčajná bunda? Možno... ale aj to robí look vojvodkyne Sophie inšpiráciou pre každú ženu

Jej popularita v rámci kráľovskej rodiny patrí medzi tie najvýraznejšie a odpoveď tkvie v niekoľkých faktoroch. Jedným z nich je nepochybne aj štýl Sophie, vojvodkyne z Edinburghu.

15.05.2023 13:45
Sophie, vojvodkyňa z Edinburghu Foto:
Sophie, vojvodkyňa z Edinburghu na Royal Windsor Horse Show 2023.
debata

Manželka princa Edwarda sa zúčastňuje na množstvo oficiálnych udalostí. Ako členka kráľovskej rodiny, momentálne už niekoľko mesiacov aj s novým titulom a výraznejším zapojením sa do fungovania záležitostí monarchie je pod drobnohľadom médií. Ani to ju však akoby nemenilo, snaží sa uchovať si punc normálnosti a britskej pragmatickosti.

Kristína Kanátová Čítajte viac Sako, opasok a moderný zvodný vzhľad je hotový: Skúste to aj vy podľa hviezdy Mamy na prenájom

Platí to pre jej vyjadrenia v médiách, gestá či komunikáciu s verejnosťou a rovnako aj pre módny štýl. Iba nedávno sa Sophie objavila na prehliadke konských povozov, kde prišla podporiť svoju dcéru – Lady Louise Windsor. A pohľad na blondínku, ktorú mala v obľube aj kráľovná Alžbeta II., vyvolal nadšenie medzi bežnými Britmi a najmä Britkami.

Pončo z kolekcie Fjällraven a bicyklovej značky...
Nepremokavá bunda StormMove™ z kolekcie H&M,...
+4Bavlnnená parka s kapucňou Mango, predáva sa za...

Sophie sa na akcii, typicky upršanej a v umrholenom počasí, objavila v dlhých vzorovaných šatách, ktoré doplnila funkčnou dámskou bundou proti dažďu a dáždnikom. Táto voľba, akokoľvek sa na pohľad môže javiť obyčajne, funguje na jednotku pri inšpirovaní bežných žien po celom svete. A tiež naznačuje, že vojvodkyňa z Edinburghu sa stále medzi ne radí a za každej situácie je najmä sama sebou, nie členkou jednej z najmocnejších kráľovských rodín na svete.

Britain Royals Christmas Čítajte viac Sviatočná podoba pôvabnej Sophie, grófky z Wessexu? To je prekvapenie, veď vyzerá ako... Meghan!

V aktuálnom upršanom počasí, ktoré už niekoľko dní postihuje celú Európu a ešte niekoľko dní asi aj bude, sa môžete inšpirovať sympatickou mamou dvoch detí aj vy. Naše tipy nájdete v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dážď #móda #bunda #anorak #vojvodkyňa Sophie

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...