Sako, opasok a moderný zvodný vzhľad je hotový: Skúste to aj vy podľa hviezdy Mamy na prenájom

Herečka Kristína Kanátová sa nedávno objavila pred kamerami aj inak ako v seriálovej úlohe. Bola jednou z pozvaných dám na finále tanečnej súťaže Let's Dance.

11.05.2023 00:00
Kristína Kanátová Foto:
Herečka Kristína Kanátová na finále Let´s Dance v Bratislave.
debata

Sympatická herečka patrí medzi tváre populárneho seriálu Mama na prenájom, ale už viackrát dokázala aj to, že sa môže radiť medzi štýlové domáce herečky. Na spomenutom finále sa po boku dám vo veľkolepých večerných róbach a kostýmových šatách vynímala aj vďaka tomu, že stavila na modernejšiu a sviežejšiu podobu garderóby.

ZAK Adela Vinczeová Čítajte viac Triumf nohavíc a slovenskej módy: Adela Vinczeová žiarila na semifinále, dovôdom bol tento zamatový 'zázrak'

Kanátovej styling je pritom relatívne jednoduchý, no vo výsledku efektný. Herečka zvolila sako v oversized strihu, ktorého dĺžka siaha pár centimetrov pod líniu pozadia. Sako využité ako základný odev, v podstate alternatíva minišiat je trend, ktorý sa vo svete nosí už nejaký ten rok.

Dámske predĺžené oversized sako Tussah, predáva...
Dámske predĺžené oversized sako COS, predáva sa...
+9Dámske predĺžené sako InWear, predáva...

Môže mať niekoľko podôb, napríklad veľmi elegantnú v podobe akýchsi sako-šiat (ktoré tak často nosí napríklad princezná Kate), dá sa nosiť ako voľný odev bez definície postavy v modernom bohémskom duchu alebo môžete využiť prvok prepásania – ako to urobila aj slovenská herečka.

Chiara Ferragni Čítajte viac Nohavice roka? Musia mať jeden dôležitý detail. Máme pre vás tipy aj (v nich odeté) celebrity

Otázka, čo pod sako, má jednoduchú odpoveď. Ideálne je poistiť sa napríklad krátkymi šortkami či prípadne kratučkou sukňou (tá môže zostať skrytá, prípadne jemne okrajom prečnievať spodný lem saka. A tie najodvážnejšie si vystačia aj s trenkovými nohavičkami s vysokým pásom. V galérii nájdete niekoľko tipov na oversized saká, s ktorými môže experimentovať každá dáma.

Herečka Kristína Kanátová na finále Let´s Dance...
Herečka Kristína Svarinská na finále šou Let´s...
+32Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trend #oversized #sako #Kristína Kanátová #Let´s Dance

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...