Ryšavka, platinová blondínka, opäť ryšavka... tajomstvo premien krásnej Chastainovej odhalené

Niektorí ľudia ju vôbec nespoznávali. Výrazná zmena imidžu oscarovej víťazky Jessicy Chastainovej na nedávnej akcii MET Gala bola vďačným zdrojom debát a komentárov.

10.05.2023 11:00
Jessica Chastain Foto: ,
Herečka Jessica Chastain s platinovými vlasmi a v modeli Gucci.
debata

Zintenzívnili sa o to viac, keď sa potom 46-ročná hviezda objavila na podujatí v New Yorku o pár dní neskôr. V rámci príprav divadelných cien roka TONY Awards sa totiž Jessica Chastain stretla so zástupcami médií a zároveň opäť predviedla svoju povestnú ryšavú hrivu.

Lil Nas X Čítajte viac Perly na tvári, herečka ostrihaná takmer naholo aj venček ako pre vílu: Tu je 18 najlepších úprav hviezd z MET Gala

„Toľko ľudí ma vôbec nespoznalo a mnohí si mysleli, že som si vlasy odfarbila,“ uviedla na akcii Jessica Chastain. „Ale faktom je, že to bola parochňa,“ vysvetlila trik s novým účesom, ktorý však pôsobil veľmi autenticky.

Herečka tiež vysvetlila, že svojím vzhľadom sa snažila vzdať poctu Karlovi Lagerfeldovi a „chcela som tak urobiť tak bez toho, aby to niekomu pripadalo hlúpe“. Doplnila tiež, že možno platí známe „porekadlo“, ktoré tvrdí, že blondínky si vždy lepšie užijú večer.

zväčšiť Herečka Jessica Chastain a jej príťažlivý... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Jessica Chastain Herečka Jessica Chastain a jej príťažlivý "office" look.

„Môže to byť pravda. Ja som sa fakt výborne zabávala. Ale myslím si, že väčšia sranda je, keď ste otvorení zmenám. Keď si jednoducho poviete, tak a dnes večer budem blond,“ uviedla pred kamerou relácie Extra s už svojimi povestnými do medena sfarbenými vlasmi.

Roger Federer a jeho manželka Mirka Federer Čítajte viac Federerova krásna Mirka v perí za tísicky eur, Lipa ako kópia Schifferovej, pri Salme spadli sánky a tento herec prišiel... ako mačka!

Herečka bola na pondelňajšej akcii jednou z hviezd večera a obliekla ju značka Gucci. Pravda z akcie MET Gala pripravila najrozsiahlejšiu galériu v doterajšej histórii mapovania tohto podujatia. Pozrieť si ju môžete nižšie. A zahlasovať tiež. Ktorá Jessica baví viac vás?

Mexická herečka  Salma Hayek vyzerala...
Podnikateľka a internetová megastar Kim...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jessica Chastain #blond #MET Gala #Tony Awards

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...