Smoking od Kráľa, latex od Dendisa či Haazova róba: Spoznajte dizajnérov, ktorí obliekali Vinczeovú aj Hlaváčkovú - toto sú oni

Ešte pred štartom ôsmeho ročníka tanečnej šou Let's Dance informovali tvorcovia o niekoľkých novinkách. Týkali sa aj podoby hlavných hviezd šou.

06.05.2023 00:00
debata
zväčšiť Moderátorka Lucia Hlaváčková (vľavo) a... Foto: TV Markíza
ZAK Lucia Hlaváčková (vľavo) a dizajnérka Veronika Kostková Moderátorka Lucia Hlaváčková (vľavo) a dizajnérka Veronika Kostková, ktorá sa postarala o model jej šiat na jeden zo súťažných večerov Let's Dance.

Štylistka Zuzana Kanisová, ktorá mala na starosti obliekanie porotcov aj moderátorov, pre Pravdu začiatkom marca prezradila, že diváci sa môžu tešiť na viac domácej a dizajnérskej módy. Sľub splnila.

Zuzana Kanisová Čítajte viac Obliekať Koleníka je radosť, je ako slovenský Bond. Ale sú aj veci, ktoré divák nevidí rád, hovorí štylistka

Počas jednotlivých súťažných večerov sa predovšetkým dvojica dám Adela Vinczeová a Lucia Hlaváčková stali ambasádorkami slovenského, ale aj českého dizajnu. Diváci pri televíznych obrazovkách, ale následne aj čitatelia na internetových portáloch mali možnosť zhliadnuť kreácie ostrieľaných tvorcov, ktorých mená nie sú našincovi neznáme – medzi nimi napríklad Fera Mikloška či Lukáša Kimličku. Pridali sa však aj tváre dizajnérskej scény, ktoré síce dobre pozná „insajder“, ale už menej hovoria bežnému Slovákovi či Slovenke.

Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová s...
Moderátorka a porotkyňa Let´s Dance Adela...
+15Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová v...

Aj vďaka tanečnej šou dostala priestor napríklad tvorba talentovanej Veroniky Kostkovej, ktorá sa už dávnejšie etablovala ako autorka spoločenskej a dokonca svadobnej módy.

zväčšiť Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová v... Foto: TV Markíza
ZAK 1952 Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová v nohavicovej kreácii od slovenského dizajnéra Borisa Kráľa (s dizajnérom na snímke).

Adelu Vinczeovú bolo možné vidieť v extravagantnejšej kreácii od Pavla Dendisa, ale tiež extrémne elegantnom zamatovom smokingu od Borisa Kráľa. Lucia Hlaváčková sa dvakrát predviedla vo večerných kreáciách Patrika Haaza či napríklad v modeli od dizajnéra (a inak riaditeľa Miss Slovensko Michaela Kováčika). Výsledok ste možno už videli, pripomenúť si ho však môžete aj v našej galérii. A nielen to.

ZAK Zuzana Kanisová a dizajnér Fero Mikloško Čítajte viac Hviezdam Let's Dance vraví, budete chcieť tancovať nahé! Mikloško s Kanisovou miešajú lahodný módny koktejl pre diváka

Ak ste doteraz nepoznali tváre autorov domácej módy, toto sú oni. Práve títo ľudia formujú aj domáci dizajn. A nielen, čo sa večernej módy týka. Viac už v galérii. O stylingu tohtoročnej šou Let's Dance si môžete pozrieť aj naše video, ktoré vzniklo v marci tohto roka.

Video

VIDEO: Štylistka Zuzana Kanisová oblieka tváre Let's Dance – porotcov aj moderátorov. Čo všetko prezradila o tohtoročnej sérii tanečnej šou, ale tiež o svojich pracovných skúsenostiach alebo o tom, kto sa oblieka náročnejšie? Pozrite si v našom rozhovore.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Fero Mikloško #dizajnér #Veronika Kostková #Michael Kováčik #Adela Vinczeová #Let´s Dance #Pavol Dendis #Lucia Hlaváčková

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...