Kancelársky šik 5-krát inak: Sukňa, blúzka aj nohavicový kostým - vyzerajte v nich špičkovo, stačí len...

Robiť hrubé čiary v rámci garderóby a hovoriť, že niečo sa hodí výlučne na takú príležitosť a niečo zase na inú... Zabudnite na to dámy. Garderóba má poskytovať dostatok variability a niesť v sebe nadčasový štýl, ktorý sa dá využiť na viacero príležitostí. Tu sú príklady.

05.05.2023 11:35
Jessica Chastain Foto: ,
Herečka Jessica Chastain a jej príťažlivý "office" look.
debata

Vybrali sme päticu hollywoodskych hviezd, ktoré sa len nedávno objavili na verejnosti v príťažlivých a elegantných odevných kúskoch. Spojovacím motívom je, že každá z týchto kreácií nesie v sebe prvky mestskej biznis garderóby modernej ženy 21. storočia.

ZAK Adela Vinczeová Čítajte viac Triumf nohavíc a slovenskej módy: Adela Vinczeová žiarila na semifinále, dovôdom bol tento zamatový 'zázrak'

Či už je reč o nohavicových kostýmoch, ktoré doplníte koženým plášťom, spojení tubovej sukne a hodvábnej košeľovej blúzky, alebo elegantnejšej blúzky s viazačkou a širokých nohavíc – každý jeden z modelov na dámach ako Gal Gadot, Elle Fanning alebo Jessica Chastain by obstál v dress-code vrcholovej manažérky, firemnej riaditeľky, ale aj ostrieľanej dámy za kancelárskym stolom či počítačom.

Herečka Zoe Kravitz na slávnostnom...
Herečka Gal Gadot na otvorení nového...
+2Herečka Jodie Comer na akcii Tony Awards Meet...

Zároveň treba podotknúť, že každý look nesie v sebe aj potenciál na to, aby si ho žena obliekla už mimo prácu. Napríklad, ak vyráža na večeru, prípadne ju čaká nejaká večerná semi-spoločenská udalosť. Niekde stačí pridať pár doplnkov, zmeniť obuv či kabelku a výsledok bude špičkový.

Roger Federer a jeho manželka Mirka Federer Čítajte viac Federerova krásna Mirka v perí za tísicky eur, Lipa ako kópia Schifferovej, pri Salme spadli sánky a tento herec prišiel... ako mačka!

Inšpiráciu nájdete v našej mini-galérii, ale nezabudnite si preklikať ani prehľad najlepšie oblečených dám uplynulého týždňa. Aj v ňom sa totiž ocitli dámy, ktoré môžu inšpirovať v každodennom hľadaní trendových kúskov pre váš vlastný štýl.

Mexická herečka Eiza Gonzales na podujatí...
Herečka Elle Fanning na podujatí The Daily...
+27Americká herečka Jennifer Lawrence v kreácii...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kancelária #biznis #Jessica Chastain #elegancia #Elle Fanning #Gal Gadot

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...