Oni fakt nepozvali Schifferovú? Naomi, Carla aj Gisele ozdobili módnu akciu roku, nemecká kráska a ikona Chanel chýbala

Veteránky modelingovej brandže, ale aj jeho najväčšie hviezdy súčasnosti nemohli chýbať na akcii MET Gala v New Yorku.

02.05.2023 09:39
Gisele Bündchen Foto: ,
Topmodelka Gisele Bündchen v kreácii Chanel Haute Couture z roku 2007.
debata

Slávnostné otvorenie výstavy Karl Lagerfeld: A Line of Beauty, v ktorej sa zástupcovia Metorpolitného múzea sústredili na tvorbu zosnulého nemeckého dizajnéra v módnych ateliéroch Chanel, Fendi, Chloé či Balmain, bolo príležitosťou, aby sa na jednom mieste zišlo niekoľko Lagerfeldových múz.

Roger Federer a jeho manželka Mirka Federer Čítajte viac Federerova krásna Mirka v perí za tísicky eur, Lipa ako kópia Schifferovej, pri Salme spadli sánky a tento herec prišiel... ako mačka!

Slávny dizajnér bol známy blízkym vzťahom s mnohými modelkami. S niektorými spolupracoval celé dekády, iné boli hviezdami jednej či dvoch jeho šou a pomohol ich v podstate objaviť pre svet modelingu ako taký.

Topmodelka Naomi Campbell v kreácii Chanel...
Topmodelka Gisele Bündchen v kreácii Chanel...
+15Topmodelka Kendall Jenner v kreácii Marc Jacobs.

Na pondelňajšej akcii v Metropolitnom múzeu nemohla chýbať Brazílčanka Gisele Bündchen, ktorá bola niekoľko rokov tvárou kultovej vône Chanel No.5. V časoch svojej najväčšej slávy sa objavila tiež na mnohých prehliadkach Chanel a tentoraz si tiež obliekla archívny model – inak šaty pre nevestu z kolekcie haute couture Jar/Leto 2007.

zväčšiť Modelka Kate Moss a jej dcéra Lila Moss prišli... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka Kate Moss a jej dcéra Lila Moss prišli v značke Fendi Modelka Kate Moss a jej dcéra Lila Moss prišli v značke Fendi Haute Couture.

Medzi hosťami podujatia sa objavili tiež Lagerfeldove múzy z 90-tych rokov, topmodelky Carla Bruni a Naomi Campbell, bez ktorých sa kedysi nezaobišla žiadna prehliadka Chanel. Zostavu slávnych krások, ktoré dnes už mnohé prekročili päťdesiatku, doplnila aj britská kráska Kate Moss s dcérou Lilou Grace. Obe oblečené v značke Fendi. Azda aj preto, že pre Fendi kedysi tiež Lagerfeld tvoril a rodinná dvojica má skvelý vzťah s aktuálnym dizajnérom ateliéru Kimom Jonesom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Check the Tag (@checkthetag)

Mnohí módni fanúšikovia však pátrali na červenom koberci po jednej tvári, ktorú si azda každý spojí práve so značkou Chanel. A pátrali márne. Nemecká supermodelka Claudia Schiffer, ktorá je dodnes pre mnohých absolútnym stelesnením estetiky Chanel, sa totiž na podujatí neobjavila. Prečo, to jasné nie je. Nuž, jej závan priniesla aspoň speváčka Dua Lipa – oblečená v róbe z roku 1992 a kolekcie Haute Couture pre Chanel, v ktorej kedysi slávna Nemka žiarila na móle v Paríži.

Namiesto nej však prišli slávne krásky súčasného modelingu – topmodelky Kendall Jenner, Gigi Hadid, Adut Akech či Irina Shayk alebo Liu Wen. Všetky si pozrite v galérii. Obrovskú galériu z červeného koberca nájdete nižšie.

Mexická herečka  Salma Hayek vyzerala...
Podnikateľka a internetová megastar Kim...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Claudia Schiffer #móda #Naomi Campbell #Gisele Bündchen #Karl Lagerfeld #Chanel #Carla Bruni

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....