Krásna Dakota Johnson venuje tvári len pár minút, ale jedna vec chýbať nesmie. Čo je tajomstvo krásnej pleti?

Na červenom koberci je zakaždým magnetizujúca, ale aj v súkromí je herečka Dakota Johnson očarujúca. Jej každodenná rutina starostlivosti o vlastnú pleť a tvár je pritom veľmi jednoduchá.

31.03.2023 06:00
Dakota Johnson Foto: ,
Herečka Dakota Johnson na filmovom festivale Sundance v roku 2023.
debata (2)

Hviezda série Päťdesiat odtieňov sivej to prezradila už dávnejšie pre magazín Glamour, ktorý neváhal upozorniť na to, ako prekvapivo jednoduchá a minimalistická je Johnsonovej „beauty-rutina“.

„Myslím si, že mám fakt ten fakt najjednoduchší postup, ako sa starať o pleť, čo poznáte. Každé ráno a každý večer si tvár umyjem. Po umytí ju hydratujem. A samozrejme, nikdy nezabúdam aplikovať si krém s ochranným faktorom proti slnečnému žiareniu,“ vyzradila pre dámsky magazín dcéra herečky Melanie Griffithovej.

vitamín C, pleť, pokožka, ošetrenie, žena Čítajte viac Céčko nie je len pomocník proti chrípke! S pleťou dokáže zázraky, odborníčka prezrádza aké

Pri prípravách na večerné premiéry alebo spoločenské akcie sa, samozrejme, s jej pleťou pohrajú odborníci. Ani to však Dakota vraj nepreháňa. Nedá však dopustiť na tvárovú masáž predtým, ako ju začnú líčiť. Táto masáž totiž prekrví pleť, odstráni prípadné opuchy a pokožku napne.

Opaľovací prípravok Grown Alchemist Natural...
Fotokorekčný krém Anthelios OIL CORRECT so SPF...
+4Hydratačný pleťový krém Facial Moisturizing...

Počas bežného dňa sa však herečka snaží vyhýbať zbytočnému nanášaniu a vrstveniu produktov, či už ide o pleťovú alebo dekoratívnu kozmetiku. Stačí korektor, trochu rúžu alebo lesku na pery a maskary na mihalnice. Aj v tomto prípade však zdôrazňuje ešte raz. „SPF nevynechám nikdy, považujem ho za veľmi dôležitý,“ upozorňuje na ochranu pleti pred slnečným žiarením.

Suki Waterhouse Čítajte viac Ako vyzerá dokonalá ofina? Jej majiteľkou je táto kráska. Aj kaderníci radia, inšpirujte sa ňou, dámy

V poslednom čase sa stále viac kozmetických a najmä dermatologických odborníkov vyjadruje k tomu, že by ženy mali redukovať počet produktov, ktoré na pleť používajú. Príliš veľa vrstiev a množstvo produktov môžu totiž vo finále pôsobiť kontraproduktívne a pokožku zaťažovať alebo dráždiť. Zdá sa, že v Dakote by mali dobrú ambasádorku svojej filozofie.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Dakota Johnson #SPF #produkt

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...