Pripravená na jar v bunde ako popová hviezda Dua Lipa? Potom musíte skúsiť... a máme aj 10 tipov

Patrí medzi mimoriadne populárne bundy a hoci má pôvod v pánskom šatníku, našla si cestu aj do toho dámskeho. Zaslúžene.

24.03.2023 00:00
Dua Lipa Foto:
Speváčka Dua Lipa v bomberovej bunde Chopova Lowena v uliciach New Yorku.
debata

Reč je o bomberovej bunde, ktorú môžu nosiť páni aj dámy bez ohľadu na vek. Ide o odevný kúsok, ktorý sa ľahko kombinuje, dodáva vám dojem ležérnosti, ale tiež šatník celkovo omladzuje a osviežuje.

Marlene Burow Čítajte viac Najpopulárnejšie dámske džínsy? Uhádnete, o aký strih ide? Tu sú a máme pre vás 11 tipov

Potom je tu, samozrejme, aj praktická časť – bomberové bundy či tzv. varsity jacket – teda bomberové bundy s nášivkami na štýl športových búnd amerických študentov, sú mimoriadne praktické. Majú vrecká, dokonca niektoré jedno aj na ramene, aj vzhľadom na pevnejšiu manžetu v páse priľnú pekne k telu (ak teda nevolíte oversized verziu) a zahrejú počas chladnejšieho jarného rána, aby sa potom dali variovať, keď teploty počas dňa stúpnu.

Dámska bomber bunda vo "varsity" verzii. Značka...
Dámska bomberová bunda v štýle varsity jacket...
+8Elegantná perforovaná bomberová bunda Hugo...

Investícia do dámskej bomberovej bundy je investíciou dlhodobou – a platí to nielen z hľadiska striedania rokov, ale aj ročných období a sezón. Pri vrstvení odevov pod nimi sa dajú nosiť takmer celý rok.

Dámska bomberová bunda v štýle varsity jacket... Foto: archív značky
Dámska bomberová bunda v štýle varsity jacket Desigual Dámska bomberová bunda v štýle varsity jacket Desigual, info o cene hľadajte v predaji.

Iba nedávno sa v jednom modeli bomberovej bundy objavila v uliciach New Yorku aj speváčka Dua Lipa. Ona stavila na čierny model, s potlačeným motívom na zadnej, chrbtovej časti. My však radíme, ak máte chuť na bomberu či varsity bundu, nebojte sa farieb a výrazných detailov. V našej galérii ich nájdete hneď desať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #JAR #bunda #trend #bomber #Dua Lipa #varsity

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...