Dokonalé hollywoodske pery? Možno nie sú pravé, ale túži po nich nejedna žena. Ako ich líči slávna kráska?

Pri pohľade na jej tvár sa zdá, že sa človek pozerá priam na dokonalý obraz. Súmernosť, jednotlivé črty, dokonalý kompaktný celok - mexická herečka Eiza Gonzalez je idolom mnohých žien aj mužov.

23.03.2023 00:00
Eiza Gonzalez Foto: ,
Herečka Eiza Gonzalez v šatách Stella McCartney na premiére projektu Extrapolations v Los Angeles.
debata

Pravdou je, že kráska, ktorú diváci mohli vidieť v sérii Rýchlo a zbesilo či filmoch Bloodshot alebo I Care a Lot, pravdepodobne podstúpila niekoľko úprav svojej tváre. Najmä pri porovnaní záberov spred roka 2010 a tých súčasných (či z posledných rokov) je zmena viac ako viditeľná. Je asi aj nereálna, ak by sme sa mali zhovárať o prirodzenom starnutí a jemnej modifikácii čŕt s pribúdajúcim ve­kom.

Kaia Gerber Čítajte viac Absolútne dokonalé mihalnice? Poznáme triky jednej z najkrajších modeliek sveta

Ale nie o tom mala byť reč. Či už je krása Eizy Gonzalezovej čiastočne zásluhou práce šikovných chirurgov, alebo nie, spochybňovať ju je možné len ťažko. Keď sa nedávno objavila na premiére seriálu Extrapolations z produkcie Apple TV+, jej pôvab opäť bral dych.

Mexická herečka Eiza Gonzalez predviedla...
Herečka Eiza Gonzalez a jej líčenie na akcii...
+6Herečka Eiza Gonzalez v šatách Stella McCartney...

Jednou z dominantných čŕt na tvári 32-ročnej tmavovlásky sú jej plné pery. A tie by jej pokojne mohla závidieť aj Angelina Jolie. Ak aj vám príroda (alebo nejaká estetická lekárka) nadelila plnšie pery, inšpiráciu nájdete práve vo vzhľade mexickej krásky. Jej pery sú prirodzene veľmi ružové a tak ich zvýrazňuje aj veľmi prirodzenými tónmi – či už s nádychom ružovej alebo broskyňovej farby. Oba odtiene perám ešte dodajú objem, plus s pridaným leskom pôsobia šťavnato a zdravo.

zväčšiť Herečka Eiza Gonzalez predviedla na premiére... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Eiza Gonzalez Herečka Eiza Gonzalez predviedla na premiére filmu Sanitka celkom nový účes - vlasy odfarbené na platinovú blond.

Trikom je aj kontúrovacia ceruzka na pery, ktoré definuje ich tvar a ešte ich jemne opticky zvýrazní. Vidieť to aj na záberoch zo spomenutej premiéry. Eiza Gonzalez sa však nebojí ani farieb. V minulosti ju bolo možné vidieť s výraznými červenými perami a matným finišom a tiež to bol zásah do čierneho.

Rúž Rouge Pur Couture The Bold (Nude Shades) je...
Dlhodobo držiaci hydratačný rúž Phyto-Rouge...
+4Ošetrujúci rúž s obsahom rastlinných olejov a...

Dôležité pri farbe rúžu alebo lesku na pery je tiež pri zvyšnom líčení brať ohľad na podtón vo farbe vašej pleti. Je dobré voliť taký, ktorý pôsobí na pleti prirodzene, dodáva jej jas a lesk, no zároveň vytvorí pekný podklad na vyniknutie farby pier.

Herečka Lucy Hale na podujatí Fashion Trust...
Paris Jackson pózuje fotografom na podujatí.
+37Herečka Kate Beckinsale na podujatí Fashion...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #líčenie #pery #lesk #Eiza Gonzalez

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...