Obliekať Koleníka je radosť, je ako slovenský Bond. Ale sú aj veci, ktoré divák nevidí rád, hovorí štylistka

Renomovaná slovenská štylistka Zuzana Kanisová má v zozname svojich klientov prominentné mená z oboch strán česko-slovenskej hranice - či už ide o magazíny, televízie alebo jednotlivcov. Už roky je však aj spolupracovníčkou na kľúčových projektoch televízie Markíza.

20.03.2023 14:11
debata (1)
Video

VIDEO: Štylistka Zuzana Kanisová oblieka tváre Let's Dance – porotcov aj moderátorov. Čo všetko prezradila o tohtoročnej sérii tanečnej šou, ale tiež o svojich pracovných skúsenostiach alebo o tom, kto sa oblieka náročnejšie? Pozrite si v našom rozhovore.

Jedným z nich je aj tanečná šou Let's Dance, v ktorej má Zuzana na starosti styling kvarteta porotcov a dvojice moderátorov. Diváci už mali v rámci aktuálne prebiehajúcej série vidieť niekoľko kreácií a stylingov, ktoré pre televízne tváre pripravila práve Kanisová.

ZAK  Lucia Hlaváčková Čítajte viac Tehotná Cibulková, Fašiangova láska v ilúzii nahých šiat či trblietavá Dara. Ale kráľovnou je diva v červenom Hlaváčková!

Novinkou v tomto ročníku sa stali kreácie od viacerých dizajnérov. Adela Vinczeová sa najnovšie ukázala v šatách od českej dizajnérky Zuzany Kubíčkovej a minulý týždeň v kreácii od Lukáša Kimličku, moderátorka Lucia Hlaváčková zase žiarila v úvodnej časti v modeli od Fera Mikloška a ostatnú nedeľu mala na sebe model od Patrika Haaza.

zväčšiť Moderátorka šou Let's Dance Lucia... Foto: TV Markíza
ZAK 4365 Moderátorka šou Let's Dance Lucia Hlaváčková v kreácii od Patrika Haaza (dizajnér na snímke).

„Čaká nás tiež Michael Kováčik alebo Pavol Dendis,“ prezradila pre Pravdu Zuzana Kanisová, ktorá do aktuálnej série priniesla viac farieb. „Zostala elegancia, noblesa, veľa flitrov, smokingy a všetky elegantné párty elementy,“ vymenovala štylistka.

lets dance Čítajte viac Ako sa Valábik cíti v sieťovaných tielkach a trblietavých košieľkach? Jeho odpoveď pobaví

Každý týždeň musí pripraviť tri dámske a tri pánske kreácie. Pri otázke, kto sa oblieka ľahšie, možno prekvapí. „Ono sa to nezdá, pretože to mužské oblečenie je viac limitované – či už typom strihu, alebo tým, čo si muži obliekajú. Ale nie je vôbec ľahké, aby pánovi sadlo sako – s tým je oveľa viac práce, viac skúšania než dať dokopy nejaké večerné šaty. Asi poviem, že ťažšie sa obliekajú muži – nie z kreatívnej stránky, ale ako čo-komu sadne,“ vysvetlila.

Moderátorka šou Let´s Dance Lucia Hlaváčková v...
Porotca a herec Ján Koleník.
+22Moderátorka šou Let´s Dance Lucia Hlaváčková v...

Nadšená je však najmä zo spolupráce s nováčikom poroty – hercom Jánom Koleníkom. „Janko Koleník je nový James Bond slovenský. Mám radosť, že s ním mám možnosť spolupracovať, pretože on je vyslovene elegantný typ. A myslím si, že sa aj veľmi dobre cíti v elegantných veciach,“ komentovala Kanisová s úsmevom.

zväčšiť Herec Ján Koleník, podľa Kanisovej slovenský... Foto: TV Markíza
Ján Koleník Herec Ján Koleník, podľa Kanisovej slovenský James Bond, si sadol tento rok do poroty.

Pred kamerou TV Pravda tiež priznala, že pri takej sledovanej šou, akou je Let's Dance, treba výber podmieniť aj ľúbivému väčšinovému vkusu. „Ono je to celá alchýmia. Musí to zapadnúť – nositeľ, šaty, televízia – všetko dokopy,“ dodala Kanisová, ktorá sa vraj experimentovaniu pri televíznej šou nebráni, ale dávkuje ho opatrne.

zväčšiť Štylistka Zuzana Kanisová. Foto: Peter Frolo pre MIKLOSKO DRAMA
Zuzana Kanisová Štylistka Zuzana Kanisová.

Diváci reagujú na všetko, ukázali odborníčke už skúsenosti z minulých rokov. A tiež možno, čo napríklad slovenský divák až tak rád na televíznych tvárach nevidí. Tipli by ste si, že práve tento módny prvok by mohol byť „problémový“? Pozrite si video so Zuzanou Kanisovou, aby ste sa dozvedeli, o aký trend v šatníku ide.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Ján Koleník #štylistka #styling #Zuzana Kanisová #Let´s Dance

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...