Najpopulárnejšie dámske džínsy? Uhádnete, o aký strih ide? Tu sú a máme pre vás 11 tipov

Časom, keď mnohé dámy zúfalo chudli, aby vyzerali čo najlepšie v slim-fitových džínsoch, už odzvonilo. Trend je iný.

17.03.2023 00:00
Marlene Burow Foto: ,
Herečka Marlene Burow v džínsoch rovného strihu na filmovom festivale v Berlíne.
debata

Samozrejme, stále môžete siahnuť aj po svojich obľúbených úzkych džínsoch či denime s prímesou elastanu, ktorý na prvý pohľad pôsobí priam ako legínsy. V dámskej móde sa však za posledné mesiace (vlastne pár rokov) presadila omnoho viac uvoľnenosť, komfort a ležérnejší strih, ktorý však zároveň pôsobí žensky, štýlovo a ktorý sa aj veľmi dobre kombinuje na viacero spôsobov.

Salma Hayek a jej dcéra Valentina Paloma Pinault Čítajte viac Mami, požičiaš mi tvoje šaty? Pozrite sa na dcéru slávnej hereckej divy, takto žiarila v šatách z roku 1997

Rovné, respektíve mierne rozšírené džínsy v oblasti stehien a lýtok len nedávno na filmovom festivale v Berlíne predvádzalo niekoľko pozvaných herečiek. Napríklad Marlene Burow mala na sebe kreáciu z dielne Chanel, ktorá na aktuálne trendy reaguje a zároveň ich spoluvytvára. Ich strih džínsov sa radí presne tam, kam dnes pozerajú mnohé dámy – do sféry štýlovej praktickosti a mestskej modernej elegancie.

zväčšiť Dámske džínsy rovného strihu Mango, predávajú... Foto: archív značky
Dámske džínsy rovného strihu Mango Dámske džínsy rovného strihu Mango, predávajú sa za 49,99 eura.

Rovné džínsy môžete kombinovať so sakom a jednoduchým topom, nosia sa s košeľami, košeľovými blúzkami, ale pokojne ich môžete spojiť aj s iným denimom (bunda či vesta), prípadne oversized mikinou či napríklad predĺženou vestou.

Diesel, Jeseň/Zima 2023/24 Čítajte viac Hora z 200-tisíc kondómov a skúmanie slobody aj sexuality: Diesel ponúkol módnu šou, o ktorej hovoril každý

Styling tvorí celok a len od vás záleží, ako daný model denimového odevu predvediete. Pár tipov ponúka aj naša galéria, v ktorej sme spojili tipy rôznej cenovej kategórie z najnovších kolekcií. Nech sa páči, inšpirujte sa.

Dámske džínsy rovného strihu Karl Lagerfeld,...
Dámske džínsy širšieho strihu s dekorom z...
+10Dámske džínsy rovného strihu Gant, info o cene...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #herečka #trend #džínsy #denim #rovný strih

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...