Mami, požičiaš mi tvoje šaty? Pozrite sa na dcéru slávnej hereckej divy, takto žiarila v šatách z roku 1997

Jedenásť rokov predtým, ako sa narodila, žiarila jej mama, vtedy ešte len vychádzajúca herecká hviezda na červenom koberci. Mala na sebe šaty, ktoré vyvolali nadšenie aj chvály.

16.03.2023 05:00
Salma Hayek a jej dcéra Valentina Paloma Pinault Foto: ,
Herečka Salma Hayek a jej dcéra Valentina Paloma Pinault na vyhlásení 95. ročníka Oscarov.
debata

Mexická herečka Salma Hayek patrila od prvého momentu štartu kariéry v Hollywoode medzi ostrosledované dámy a tiež módne ikony. Hoci vo svojich začiatkoch nemala ešte k dispozícii kreácie dizajnérov od výmyslu sveta, našli sa aj takí, ktorí príťažlivú Mexičanku chceli obliecť do svojich kreácií. Vedeli totiž, že jej temperament a krása dodajú odevom nadstavbu a prinesú pozornosť aj k ich modelom.

Kate Hudson, modelka Cara Delevingne a herečka Florence Pugh Čítajte viac Toto je 20 najkrajších rób oscarového večera! Uchvátili veteránky Kidman či Blanchett, absolútny triumf mala v rukách táto mladá dáma

Stalo sa tak aj v roku 1997, keď sa vtedy 31-ročná Salma objavila na módnej prehliadke kozmetickej spoločnosti Revlon a charitatívnej organizácie na podporu prevencie a výskumu boja rakoviny prsníka. Model šiat vytvoril slávny dizajnér Isaac Mizrahi, ktorý mal na tomto podujatí aj vlastnú prehliadku. A Salma ju, samozrejme, podporila, pričom strhla na seba pozornosť aj kučeravou hrivou a trblietavým „obojkom“ – náhrdelníkom okolo krku.

Po 24 rokoch zažila červená večerná róba svoj veľký moment pred objektívmi znovu. Obliekla sa pritom do nej herečkina vlastná dcéra Valentina Paloma Pinault a „vyvetrala“ ju na ešte prestížnejšom podujatí. Pätnásťročná Valentina si model obliekla na tohtoročný oscarový ceremoniál. Osviežila ho inými doplnkami, pridala kabelku Gucci Jackie 1961 (aby podporila biznis otca, ktorý je šéfom skupiny Kering vlastniacej aj tento módny dom) a nechala si kvôli šatám ešte o niekoľko tónov zosvetliť svoje vlasy.

Salma Hayek Čítajte viac Tie vyrástli! Hayekovej dcéra už oslňuje na červenom koberci a kto je tento mladý fešák? Aha, zdedil šarm po tatkovi

Ani jedna z dám túto voľbu, ktorá vraj napadla štylistke Rebecce Corbin-Murrayovej, keď prehľadávala Hayekovej bohatý šatník, nekomentovala. Vlastne však ani nemusia, médiá to urobili za ne. Podľa módnych magazínov ako Vogue či Elle je však isté, že v maminom šatníku sa dajú nájsť skutočné poklady. Ak si teda bude Valentina znovu niečo požičiavať, úspech má zaručený.

Herečka Michelle Williams (v kreácii Chanel...
Herečka Michelle Yeoh prišla v kreácii...
Herečka Kate Hudson a jej úprava na vyhlásení...
Speváčka Lady Gaga a jej úprava na vyhlásení...
+13Herečka Zoe Saldana a jej úprava na cenách...
Modelka a aktivistka Adwoa Aboah v kreácii...
Herečka Sharon Stone na párty magazínu Vanity...
+52Nicky Hilton Rothschild na párty Vanity Fair...
Herečka Salma Hayek na zábere z roku 1997 v...
Rok 1997 - Salma Hayek a jej úspešné ťaženie...
+17Rok 2001 - Salma Hayek predvádza svoje sexi...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Salma Hayek #archív #vintage #Valentina Pinault #Isaac Mizrahi

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...