Podoby českej krásky Kadeřávkovej na premiérach? Mini zvolila pre Prahu aj Bratislavu, viac jej to pristalo... Hlasujte!

25-ročná herečka Anna Kadeřávková prišla do Bratislavy na premiéru novinky Zatmenie.

09.03.2023 13:45
debata

Minulý týždeň sa u našich susedov konala premiéra českej novinky s názvom Zatmenie. Jednou z hviezd snímky, pod ktorú sa podpísal režisér Petr Kubík, je aj známa česká herečka a influencerka, Anna Kadeřávková, ktorú na Instagrame sleduje vyše 300 000 fanúšikov.

zväčšiť Anna Kadeřávková  na pražskej premiére filmu... Foto: Profimedia
Anna Kadeřávková Anna Kadeřávková na pražskej premiére filmu Zatmenie.

25-ročná herečka sa po červenom koberci prešla nielen v Prahe, ale tento týždeň aj v Bratislave, kde novinku odpremiérovala (galéria). Na oba slávnostné večery zvolila dlhonohá herečka model v dĺžke mini. Štíhlej a vysokej postave Kadeřávkovej táto dĺžka naozaj lichotí.

Anna Kadeřávková na premiére novinky Zatmenie v...
Ján Jackuliak  na premiére novinky Zatmenie v...
+5Lucia Habancová na premiére novinky Zatmenie v...

Zatiaľ čo v Prahe sa pred objektívmi ukázala v trblietavom modeli v mätovej farbe, Na Slovensko si obliekla šaty v dvojfarebnej kombinácii, takisto s trblietavých vrchným dielom.

zväčšiť Anna Kadeřávková  na premiére novinky Zatmenie... Foto: Profimedia
Anna Kadeřávková Anna Kadeřávková na premiére novinky Zatmenie v Bratislave.

Slovenským divákom je mladá herečka dobre známa aj z komédie Šťastný nový rok 2: Dobro došli, v ktorej si zahrala sexi animátorku. Takisto sa predviedla vo filme Známi neznámi, kde sa ukázala v úlohe dcéry dvojice v zložení Tomáš Maštalír a Klára Issová. Na konte má aj rolu v komédii Anjelik na nervy, zahrala si aj vo výpravnej českej rozprávke Kúzelnik Žito.

Zatmenie definujú tvorcovia ako konverzačný triler a o napätie v ňom naozaj nie je núdza. Úspešný slovenský herec Ján Jackuliak žiari v jednej z hlavných úloh novinky, ktorá práve vstupuje do kín.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zatmenie #Anna Kadeřávková

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...