Blondínka aj hnedovláska, s ofinou aj plážovými vlnami - tu sú účesové premeny krásnej Olivie Wilde

Americká hviezda a obdivovaná kráska červených kobercov, Olivia Wilde, oslavuje 39 rokov.

10.03.2023 06:00
olivia wilde Foto:
Premeny herečky Olivie Wilde.
debata

Posledné dva roky boli pre herečku Oliviu Wilde naozaj búrlivé. S manželom, hercom Jasonom Sudeikisom, oznámili v roku 2020 rozchod po deviatich spoločných rokoch. Krátko na to sa začala objavovať na verejnosti v spoločnosti speváka a herca Harryho Stylesa. Práve on vraj bol dôvodom rozpadu vzťahu. Ani táto dvojica však nevydržala, Wilde a Styles sa rozišli minulý rok.

2019 Čítajte viac Schyľuje sa k veľkému návratu v štýle romantických filmov? Rozhádaný pár Olivia Wilde a Jason Sudeikis v objatí

Hoci v súkromí prežívala krásna Američanka búrlivé obdobie, pracovne nezaháľala a v roku 2022 sa často objavovala na červených kobercoch, na ktoré ju priviedla najmä snímka Don't Worry Darling, pod ktorý sa podpísala ako režisérka a v ktorom si zahral práve Harry Styles. Rolu mala však aj v snímke Babylon spolu s Bradom Pittom a Margot Robbie.

Olivia Wilde v roku 2019.
Olivia Wilde v roku 2009.
+4Olivia Wilde v roku 2011.

10. marca oslavuje krásna hviezda Hollywoodu 39 rokov. Na červených kobercoch ju bolo vídať v minulosti najmä po boku Sudeikisa, s ktorým majú dve deti. Herečka pred objektívmi často menila účesy – z blondínky sa menila na hnedovlásku, vlasy po pás si nechala ostrihať tesne pod uši. Plážové vlny striedala s prísne zastrihnutou ofinou. Jej účesové premeny si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Olivia Wilde

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...