Ako vyzerá dokonalá ofina? Jej majiteľkou je táto kráska. Aj kaderníci radia, inšpirujte sa ňou, dámy

Začínala ako modelka, ale posledné roky stále viac fušuje do hereckého remesla. Bez ohľadu na profesiu však zostáva inšpiráciou vo svete krásy.

01.03.2023 09:00
Suki Waterhouse Foto: ,
Herečka a modelka Suki Waterhouse prišla v kreácii Stephane Rolland Couture.
debata

Herečka a modelka Suki Waterhouse možno nie je našincovi až taká známa, ak však spomeniete jej meno za hranicami, mnohí už vedia, koľká bije. A v prípade dámskych magazínov či lifestylových portálov sa okrem talentu a nových projektov pozornosť sústreďuje aj na vzhľad 31-ročnej rodáčky z Londýna.

demi moore koláž Čítajte viac Keď ženy starnú, nemajú mať dlhé vlasy? Kto to povedal, pýta sa Moore. Výstrelky má za sebou, meniť sa už nechce

V minulosti viacero magazínov bez váhania napísalo, že Suki Waterhouse je majiteľkou tej najkrajšej ofiny vo svete šoubiznisu. Dôvodom je nepochybne aj fakt, že hriva šikovnej herečky je hustá, na pohľad zdravá a účes pôsobí veľmi súčasne, moderne, má šmrnc, sexepíl, ale aj pôvab.

zväčšiť Modelka a herečka Suki Waterhouse na prehliadke... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Suki Waterhouse Modelka a herečka Suki Waterhouse na prehliadke Michael Kors Jar/Leto 2023 v New Yorku.

Tajomstvo strihu vlasov a úpravy podľa viacerých odborníkov spočíva napríklad v dĺžke ofiny. Waterhouse ju má zastrihnutú tak, že sa dotýka obočia, v niektorých miestach dokonca zasahuje až pod priestor obočnicového oblúka. Ofina nie je rovnomerná, ale veľmi prirodzene prechádza do dlhých prameňov lemujúcich tvár.

Herečka Jenna Ortega a jej líčenie a úprava...
Americká herečka Anne Hathaway prišla na...
+22Herečka a modelka Suki Waterhouse prišla v...

Magazín Grazia napríklad prirovnal modelku, herečku a speváčku k hviezdam ako Debbie Harry, Stevie Nicks či Jane Birkin, ktoré v minulosti boli ikonami krásy a zostávajú inšpirovať dodnes. Suki Waterhouse je však podľa odborníkov na krásu ich moderným ekvivalentom v 21. storočí.

kate Čítajte viac (Ne)nápadná zmena? Princezná Kate má novú farbu vlasov, tento odtieň je absolútny hit

Pôvab rodáčky z londýnskeho Hammersmithu oslovuje dokonca jej známe kolegyne. Pred časom to bola napríklad britská moderátorka Fearne Cotton, ktorá priznala, že si nechala účes a ofinu upraviť podľa vzoru svojej krajanky.

Herečka Elizabeth Debicki a jej úprava a...
Herečka Zendaya na 29. ročníku cien Screen...
+12Herečka Kathryn Newton a jej líčenie a úprava...

Obdiv okolia, ale aj sveta dámskych magazínov, ktoré často pátrajú po tajomstve Suki Waterhouseovej však pred časom spôsobil aj menší škandál. Herečka totiž v jednom z rozhovorov uviedla, že si vlasy z času na čas umýva Coca-Colou. To, samozrejme, malo za následok, že jej radu nasledovalo mnoho dievčat a žien. Suki však neskôr priznala, že si to vymyslela, lebo jej už „liezli na nervy rozhovory, v ktorých sa ma stále pýtajú na moje vlasy“. Takže, inšpiráciu pokojne berte, ale s rozumom…

V galérii vyššie nájdete najznámejšie krásky a ich účesy s ofinami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #krása #účes #Suki Waterhouse #rada #ofina

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...