Pery ako jahody, dokonalé vlny vo vlasoch a táto úprava po 60-ke? Hovoríme áno! Tu sú TOP looky hereckých cien

Líčenie či účesy z hereckých cien stoja za spomenutie, takže ich nevynecháme ani tentoraz. Ktoré dámy zaujali v nedeľu večer?

28.02.2023 00:00
29th Annual SAG Awards - Arrivals Foto: ,
Herečka a modelka Cara Delevingne s nádhernými perami a ukážkovým líčením na cenách SAG Awards.
debata

Na slávnostnom galavečere pod taktovkou americkej hereckej asociácie sa objavili desiatky hereckých hviezd, ale niektoré dámy boli skrátka neprehliadnuteľné. Či už vďaka vlastnej prirodzene vrodenej kráse, ale tiež vďaka špičkovým vizážistom zaujali svojím líčením aj úpravou vo všeobecnosti.

Jessica Chastain Čítajte viac Žltá aj ružová, tóny zelenej či zvody červenej - večernú módu ovládol ohňostroj farieb, toto sú TOP looky hviezd

Farby, o ktorých sme písali ako o horúcom odevnom trende, sa tentoraz častejšie objavovali aj na tvári. Samozrejme, najmä v podobe rúžov. Či už to bola červená ako jahody, malinové tóny alebo výrazný odtieň fuksiovej, známe herečky vyskúšali a predviedli naozaj všeličo.

Herečka Elizabeth Debicki a jej úprava a...
Herečka Zendaya na 29. ročníku cien Screen...
+12Herečka Kathryn Newton a jej líčenie a úprava...

Za spomenutie určite stála očarujúca Cara Delevingne s jej výraznými červenými perami, ale tiež Jessica Chastain, ktorá líčenie úst ladila k farebnosti magentových šiat. Britka Claire Foy stavila na matný červený rúž, ktorý kontrastoval s jej žltými šatami Prada a jej krajanka Emily Blunt si pre zmenu nechala pery líčiť ostrým šarlátovým tónom s oranžovým podtónom.

zväčšiť Herečka Jessica Chastain zladila odtieň rúžu na... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
29th Annual SAG Awards - Arrivals Herečka Jessica Chastain zladila odtieň rúžu na perách aj so svojimi šatami.

S farebnosťou na viečkach potom experimentovala napríklad herečka Jenna Ortega, ktorá si vyskúšala výrazný bielo-strieborný očný tieň na viečkach. Zlatisto-medené tóny zase volila hviezdna Aubrey Plaza.

Zendaya Čítajte viac OBRAZOM: Úchvatná Zendaya, čierna ruža Delevingne, sexy Plaza či Coolidge ako Bardotka: Toto je móda z hereckých cien

Ani tento rok nechýbali dámy, ktoré sa snažili pôsobiť čo najprirodzenejšie. V prípade herečiek ako Cate Blanchett či Elizabeth Debicki nechali vizážisti vyniknúť len bezchybnú svetlú pokožku a jemne zvýraznili obočie a mihalnice.

zväčšiť Herečka Jennifer Coolidge má po šesťdesiatke,... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jennifer Coolidge Herečka Jennifer Coolidge má po šesťdesiatke, ale jej úprava a líčenie boli naozaj bezchybné.

Prekvapivý look predviedla aj 62-ročná Jennifer Coolidge, hviezda seriálu Biely lotos. Jej úprava plavých kaderí s tmavou čelenkou a líčenie malo nádych 60-tych rokov a look a ĺa Brigitte Bardot. Výsledok podobnej úpravy v zrelom veku? Možno budete protestovať, my však hovoríme jednoznačne ÁNO!

Všetky dámy si pozrite v galérii, nižšie nájdete aj módu z červeného koberca.

Herečka Li Jun Li v kreácii Fendi Haute Couture.
Herečka Janelle James v kreácii Rodarte.
+79Herečka Olivia Hamilton.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #líčenie #SAG Awards #pery #make-up

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...