Žltá aj ružová, tóny zelenej či zvody červenej - večernú módu ovládol ohňostroj farieb, toto sú TOP looky hviezd

Nech žijú farby, povedali si herecké hviezdy, keď si vyberali garderóbu na vyhlásenie cien SAG Awards. Nebude to však úplne náhoda, farebné tóny a výrazné odtiene z farebnej palety sa totiž objavili medzi trendmi roka 2023.

27.02.2023 12:40
Jessica Chastain Foto: ,
Herečka Jessica Chastain v kreácii Zuhair Murad.
debata

Na červenom koberci nechýbala večerná klasika v tmavších a tlmených tónoch či s metalickými dezénmi a štruktúrami – čo však absolútne bilo do očí, bolo vysoké zastúpenie kreácií, ktoré stavili na výraznú farebnosť. Herečky sa rozhodli vystúpiť zo „šedivého“ priemeru a voliť priam signálne odtiene farieb.

Zendaya Čítajte viac OBRAZOM: Úchvatná Zendaya, čierna ruža Delevingne, sexy Plaza či Coolidge ako Bardotka: Toto je móda z hereckých cien

Azda najvýraznejšie zastúpenie mali odtiene žltej a ružovej. Prvú menovanú si zvolili až tri afromamerické herečky – nominované Angela Bassett a Viola Davis, ale tiež ich kolegyňa Niecy Nash. Kontrast žltého odtieňa s tmavou pokožkou pôsobil priam ukážkovo, platí však, že žltá je v kurze medzi hviezdami všetkých farieb pleti a pôvodu. Potvrdila to aj herečka Claire Foy v kreácii Prada. Skrátka, je to jeden z najtrendovejších odtieňov, o čom si môžete prečítať aj tu.

zväčšiť Herečka Viola Davis a jej kreácia z dielne... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Viola Davis Herečka Viola Davis a jej kreácia z dielne Valentino.

Ružová farba patrí medzi obľúbené klasiky. Jej podoba vo večernom podaní sa zvyčajne obracia smerom k dramatickejšej magentovej, prípadne cyklámenovej, ale tiež nežnej a romantickej pudrovej ružovej. V prípade prvých dvoch odtieňov to boli napríklad dámy Ariana DeBose, Jessica Chastain, Sarah Goldberg či Sabrina Impacciatore. Najnežnejší ružový kúsok potom predviedla herečka Zendaya, ktorú obliekla značka Valentino.

Herečka Claire Foy v šatách z dielne Prada.
Herečka Amanda Seyfried si obliekla model z...
+20Herečka Elizabeth McLaughlin.

Na červenom koberci nechýbala ani „červená“ – veľkolepá bola róba tejto farby, ktorú si na seba obliekla herečka Hannah Einbinder. Model bol z dielne Staud. Do červenej potom vkĺzla aj herečka Jamie Lee Curtis, jej britská kolegyňa Olivia Williams či herečka Elizabeth McLaughlin.

zväčšiť Herečka Amanda Seyfried si obliekla model z... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Amanda Seyfried Herečka Amanda Seyfried si obliekla model z dielne Prada.

A aby toho farebného nebolo dosť, objavili sa aj dámy ako Amanda Seyfried v ostrozelenej saténovej kreácii Prada či napríklad Rhea Seahorn vo fialovej kreácii Naeem Khan. Viac si pozrite v galérii a nezabudnite si tiež pozrieť prehľad kompletnej módy z červeného koberca.

Herečka Li Jun Li v kreácii Fendi Haute Couture.
Herečka Janelle James v kreácii Rodarte.
+79Herečka Olivia Hamilton.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #červená #farba #SAG Awards #žltá #zelená #magenta

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...