Hora z 200-tisíc kondómov a skúmanie slobody aj sexuality: Diesel ponúkol módnu šou, o ktorej hovoril každý

Možno nepatria medzi tie najluxusnejšie mená zoznamu talianskych odevných firiem, ktoré sa prezentujú v rámci týždňa módy. Značka Diesel, preslávená najmä svojimi denimovými výrobkami, však vie, ako docieliť, aby sa o nej hovorilo.

23.02.2023 13:00
Diesel, Jeseň/Zima 2023/24 Foto: ,
Modelka na prehliadke značky Diesel, ktorá sa konala v Miláne na pozadí obrovskej kopy prezervatívov.
debata

Na stredajšej módnej šou v Miláne, kde módna firma predstavila kolekciu Jeseň/Zima 2023/24, čakali na hostí prekvapivé kulisy – „hora“ z 200-tisíc kusov kondómov. V znamení prezervatívov a bezpečného sexu sa pritom niesla celá komunikácia a zdá sa, že pokračovať bude táto idea aj v predaji. Ako informoval portál CNN.com, Diesel totiž pozýval hostí z módneho sveta práve pozvánkou, ktorej súčasťou boli kondómy. A ďalších 300-tisíc vraj plánuje rozdávať vo svojich predajniach.

Modelka na prehliadke značky Diesel, ktorá sa...
Kolekcia Diesel, Jeseň/Zima 2023/24 uvedená v...
+6Modelka na prehliadke značky Diesel, ktorá sa...

Kolekcia pritom podľa odborníkov skúmala hranice slobody, ale aj sexuality v jej rozmanitých podobách. Na móle sa objavili modelky v džínsoch, ktoré boli provokatívne spustené na bedrá, alebo v modeloch z trblietavej siete či odhaľujúcich a obkresľujúcich jemným materiálom telá modeliek.

zväčšiť Kolekcia Diesel, Jeseň/Zima 2023/24 uvedená v... Foto: SITA/AP
Diesel, Jeseň/Zima 2023/24 Kolekcia Diesel, Jeseň/Zima 2023/24 uvedená v Miláne.

Aby erotickej atmosféry nebolo dosť, hostia mohli celú prehliadku sledovať za zvukov soundtracku, ktorý sprevádzali explicitné stony a vzdychy. CNN však poznamenáva, že módna značka urobila pomerne záslužný krok, keď spojila prezentovania novej kolekcie od dizajnéra Glena Martensa aj s filozofiou bezpečného sexu.

Burberry, prehliadka, Jeseň/Zima 2023 Čítajte viac Britskejšie to už nejde... Nová kolekcia Burberry budila očakávania. Splnila ich? Pozrite sa

Milánsky týždeň módy má už za sebou niekoľko prezentácií nových kolekcií. V stredu sa okrem značky Diesel (video zo šou dolu) predstavili aj módne domy Etro, Alberta Ferretti či Delcoro alebo Fendi. Na mnohých z nich sa objavili zástupcovia sveta šoubiznisu aj influencingu. Kto dorazil práve na prehliadku talianskeho ateliéru Fendi, si pozrite v našej druhej galérii.

Americká herečka Christina Ricci na prehliadke...
Španielsky herec Aron Piper na prehliadke Fendi...
+25Herečka Christina Ricci zavítala do Milána na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #diesel #Miláno #kondóm #šokovať

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....