Buďte sexy, štýlová aj silná žena: Kráska z Bieleho lotosu aj Soňa Müllerová majú jasno: Hlavnú rolu v móde hrá červená!

Nie je to žiadna zhoda náhod,ktorú by priniesli posledné dni. Hoci sa to tak môže na prvý pohľad javiť. Faktom však je, že červená farba, ktorá ovládla módne móla, ale aj šatníky celebritných žien a osobností, je jednou z najtrendovejších. V roku 2023 by ste sa bez nej nemali zaobísť.

22.02.2023 00:00
PF  6911-zmensene Foto:
Moderátorka Soňa Müllerová nemohla chýbať.
debata

Iba nedávno sme písali o návrate žltých odtieňov a intenzívnej farebnosti, ktorá sa vkradla do celebritných šatníkov vďaka žltej, citrónovej. púpavovej či šafránovej žltej. Podobné platí aj pri červenej farbe. Akurát, že v tomto prípade sa zdá, že módne dianie a styling dám, ktoré módu milujú a snažia sa zostať na pulze doby a trendov, ovládol práve intenzívny odtieň sýtej červenej farby. Šarlátovej červenej.

Herečka Rachel Zegler na prehliadke Michael...
Herečka Sydney Sweeney na prezentácii filmu...
+11Moderátorka Soňa Müllerová nemohla chýbať.

Ak sa vrátime len o pár týždňov dozadu, bola to Lucia Hablovičová, kto pútal pozornosť na Česko-Slovenskom plese vo výraznom odtieni červenej palety. Večernú róbu jej zhotovil dizajnér Boris Hanečka. Jeho kolega Fero Mikloško len o pár dní neskôr prezentoval vlastnú kolekciu a práve do nej sa prepracovalo niekoľko výrazných červených tónov – vrátane špeciálnej šarlátovej.

Michelle Williams Čítajte viac Hviezdy jej úplne podľahli, môžete aj vy! Žltá farba vládne móde, tu je 20 inšpirácií

Jeho prehliadka DRAMA bola tvorená dvoma blokmi, v ktorých sa najprv objavili na móle čierne modely a nasledovala vášnivá červená. „Nemám čierno-červenú kombináciu ako takú vôbec rád, ale separátne sú to veľmi krásne farby. Takže som si môj nechtíč do tejto kombinácie chcel vyskúšať raz v živote, ale samozrejme s tým, že ich od seba oddelím,“ vysvetlil Mikloško pre Pravdu, ktorý tak predviedol vlastnú podobu červeného trendu.

Alexandra Sasha Gachulincová Čítajte viac Móda z CS plesu: Dokonalá Gachulincová, najkrajšia Slovenka nežnou vílou a Smatanová na jednotku, takto ste ju snáď nevideli!

Čo sa známych žien týka, jednou z tých, ktoré trendy poctivo sledujú, je aj slovenská moderátorka Soňa Müllerová. Asi teda neprekvapí, že to bola práve ona, kto si šarlátový trend vyskúšal medzi prvými. V jej prípade to bolo spojenie nohavíc s košeľovou blúzkou, ktoré akcentovala čiernymi doplnkami. Na palubu sa pridala potom aj moderátorka Marianna Ďurianová, ktorej voľba bola tradičnejšia. Išlo o šaty z čipky.

zväčšiť Talianska herečka Simona Tabasco na prehliadke... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Simona Tabasco Talianska herečka Simona Tabasco na prehliadke Michael Kors Jeseň/Zima 2023 v New Yorku.

V prípade sýtej farby sa však ukazuje, že jej popularita narástla práve v oblasti dámskej biznis a mestskej módy, kde sa červená stáva sama osebe dekoratívnym prvkom striktnejších siluet a precízne strihaných odevov, akými sú kabáty, dámske saká, kostýmy či nohavice.

Modelky v zákulisí prehliadky DRAMA - novej...
Moderátorka Soňa Müllerová v sprievode svojej...
+17Modelky v zákulisí prehliadky DRAMA - novej...

Dôkazom v tomto prípade bola nedávna prehliadka amerického dizajnéra Michaela Korsa, kde sa v červenej objavila veľká časť prominentiek. Medzi nimi určite nezostala prehliadnutá aj herečka Simona Tabasco, hrdinka druhej série populárneho seriálu Biely lotos. Prečo? Nuž, možno preto, že práve vášnivej Talianke červená fakt pristane. Viac už si pozrite v našich galériách – veríme, že vás inšpirujú.

Video

VIDEO: Ukážky z kolekcie DRAMA od Fera Mikloška.

Zľava: Herečky Rachel Zegler, Sutton Foster,...
Talianska herečka Beatrice Grannò na prehliadke...
+22Talianska herečka Simona Tabasco na prehliadke...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #červená #Fero Mikloško #Boris Hanečka #Soňa Müllerová #Lucia Hablovičová #Michael Kors

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...