Svet tlieskal princeznej Kate na cenách BAFTA, ale... Ani William nezostal v tieni filmových krásavcov

Princ Wiliam, Regé-Jean Page, Taron Egerton, Jamie Dornan, Austin Butler, Colin Farrell, Diego Luna - hlasujte za najväčšieho fešáka cien BAFTA.

21.02.2023 13:00
Regé-Jean Page -koláž Foto: ,
Páni na cenách BAFTA: zľava: Colin Farrell, princ William a Regé-Jean Page.
debata

Udeľovanie cien BAFTA v Londýne opäť ovládla krásna manželka britského princa. Po červenom koberci pred Royal Festival Hall sa trojnásobná mama prešla v bielom modeli Alexander McQueen, ku ktorému zvolila čierne rukavičky. Skvelá nálada, úsmev na perách a samozrejme jej módna voľba sa okamžite postarali o obdivné titulky v médiách – úchvatná, očarujúca, neprekonateľná…

Herec Jamie Dornan na 76. ročníku cien British...
Taron Egerton na cenách BAFTA.
+6Rege-Jean Page na cenách BAFTA.

Iste, muži počas podobných akcií zostávajú v tieni svojich polovičiek a inak to nie je ani v prípade kráľovského páru. Ale ako obstál princ William v konkurencii mužských filmových hviezd, ktoré sa na podujatí zúčastnili? Slávnostnej udalosti podriadili výber večerného modelu aj pozvaní páni – pred objektívmi aj kamerami sa vystriedali herci ako Regé-Jean Page (v modeli Giorgio Armani), Jamie Dornan, Austin Butler, Colin Farrell, Diego Luna, Eddie Redmayne (v modeli Alexander McQueen), Taron Egerton (v modeli Giorgio Armani), Paul Mescal (v modeli Gucci). Pokiaľ ide o Williama, mal na sebe čierny zamatový smoking, motýlika a čierne mokasíny. V tomto modeli sa už ukázal napríklad počas Royal Variety Performance v roku 2021 v Londýne.

Herečka Florence Pugh sa objavila na vyhlásení...
Modelka Rosie Huntington-Witheley sa objavila...
+48Herec Colin Farrell na 76. ročníku cien British...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #Ceny BAFTA

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....