Jedna z najlepšie oblečených Sloveniek! Štýlová som vždy nebola, ale móda sa na mňa lepí, vraví Emma Drobná

Časy, keď spievala na pódiu v súťaži Superstar, sú dávno preč. Talent zostal, z Emmy Drobnej sa medzitým stala populárna speváčka. A nielen to. Boduje aj ako módna trendsetterka.

21.02.2023 00:00
Emma Drobná Foto:
Speváčka Emma Drobná mala imidž sicílskej vdovy.
debata (2)

Víťazku speváckej súťaže možno pokojne radiť medzi najštýlovejšie Slovenky. Módy sa nebojí, experimentuje so štýlom a nosí rada dizajnérske kúsky. Napríklad aj od Fera Mikloška, na prehliadke ktorého sa nedávno objavila.

Video

VIDEO: Rozhovor so speváčkou Emmou Drobnou.

„Pravda je taká, že to nebolo veľmi štýlové a trendy a moderné. Aj keď som vždy mala oko na to, čo sa mi páči. Nie vždy to bolo… že teraz by som s tým asi nesúhlasila. Ale pre mňa je to o tom, že spolupracujem s ľuďmi, ktorí sa vyznajú a vedia. Čo je napríklad aj Zuzka Kanisová a Fero Mikloško. A tým, že som sa začala viacej zaujímať o tú módu, sa to na mňa nalepilo. A stále sa to lepí a baví ma to viac a viac,“ uviedla po prehliadke pred kamerou TV Pravda Drobná.

Dizajnér Fero Mikloško a jeho múzy -...
Návrhár Fero Mikloško s moderátorkou Mariannou...
+30Moderátorka Alena Heribanová prišla so svojím...

Prehliadnuť ju možné nebolo, keďže dorazila v šatách z transparentného materiálu pošívaného drobnými čiernymi plieškami. Speváčka si tiež užila prezentáciu novej kolekcie DRAMA od spomenutého Mikloška a pre Pravdu prezradila, ako kolekciu hodnotí.

Fero Mikloško a jeho múzy - moderátorka Katarína Balážiová alias Becca (vľavo) a speváčka Emma Drobná Čítajte viac OBRAZOM: Mikloškovu šou rozžiarila Müllerová, zvodná sicílska vdova Drobná a pod závoj sa skryla... spoznáte ju?

Chcete sa tiež dozvedieť, ako to vyzerá s jej novou hudbou? Pozrite si náš rozhovor so speváčkou Emmou Drobnou vo videu vyššie, nižšie nájdete video z módnej šou.

Video

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Fero Mikloško #štýl #Emma Drobná

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...