Líčenie podľa krások 30, 50 aj 60 plus: Armasovej dramatické pery či zvodná diva Zeta-Jones - tu je 12 najlepších lookov

Slávnostný galavečer filmových cien BAFTA patril krásnym dámam. A tie zase niekoľko hodín pred prenosom "patrili" do rúk špičkových odborníkov.

20.02.2023 12:30
Ana de Armas Foto: ,
Herečka Ana de Armas patrila do skupiny žien, ktoré stavili na výraznejšie pery.
debata

Líčenie a úprava účesu sú v prípade podobných podujatí rovnako dôležité ako voľba luxusného večerného modelu. Známe herečky sa snažia na červenom koberci zaujať, zažiariť, občas niektoré dokonca šokovať. V prípade 76. ročníka cien BAFTA sa však tie najkrajšie podoby filmových hviezd držali skôr v mantineloch pôvabnosti a tradičnejšieho glamour looku.

Princezná Kate Čítajte viac Náušnice za 16 eur? Princezná Kate predviedla asi najlacnejšiu bižutériu, akú ste na nej videli a vyzerala TOP

Medzi prítomnými dámami zaujali napríklad herečky Ana De Armas (34) či Hayley Atwell (40), obe s líčením, v ktorom dôraz bol kladený na plné pery. Kým druhá menovaná volila krikľavo červený tón, ktorý osviežoval jej čierno-bielu kombináciu róby Cong Tri, druhá zase volila pery v priam gotickom čučoriedkovom tóne, ktorý doplnil pastelovo ružovú róbu.

Herečka Ana de Armas patrila do skupiny žien,...
Herečka Emma Thompson a jej elegantné večerné...
+9Porutugalská topmodelka Sara Sampaio a jej...

Hra na perách dostala priestor aj v prípade Anyi Taylor-Joyovej (26), americkej herečky, ktorá prišla v kreácii Schiaparelli a s perami priam graficky zvýraznenými do ostrých kontúr. V kontraste s takto ladeným líčením bol potom mejkap tehotnej Carey Mulliganovej (37), ktorá bola ukážkou perfektného „nude“, teda nahého mejkapu.

zväčšiť Herečka Catherine Zeta-Jones a jej večerné... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Catherine Zeta-Jones Herečka Catherine Zeta-Jones a jej večerné líčenie so zvýraznanými očami a perami v prirodzenom tóne s pridaným leskom.

Nesklamali ani filmové divy v zrelom veku. Waleská rodáčka Catherine Zeta-Jones (53) si nechala oči nalíčiť v metalických tónoch s jemným dymovým efektom. Pery zdobila telová kontúrka, tmavoružový odtieň rúžu s intenzívnym leskom a celkový dojem ešte pozdvihovala hriva upravená v štýle hollywoodskeho glamour.

Julianne Moore Čítajte viac OBRAZOM: Očarujúce 60-ničky Moore a Bassett, oscarová kráska len v priehľadnej sieti, hviezdy však zatienila princezná

Na ten stavila aj Emma Thompson (63), ktorá však zároveň nechala svoj look vyznieť omnoho dominantnejšie a maskulínnejšie. Aj vďaka odevu. Prehliadnuť nešlo ani svieži a priam „šťavnatý“ mejkap princeznej Kate či úpravu dám ako Lily James a Florence Pugh. Všetky si pozrite v galérii.

Herečka Florence Pugh sa objavila na vyhlásení...
Modelka Rosie Huntington-Witheley sa objavila...
+48Herec Colin Farrell na 76. ročníku cien British...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Catherine Zeta-Jones #líčenie #mejkap #Emma Thompson #BAFTA #Ana de Armas

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...