Dráma na móle, dojaté publikum, Müllerová či Ďurianová v červenej: Toto je prvá foto ochutnávka Mikloškovej kolekcie

Slovenský dizajnér Fero Mikloško sa vrátil na mólo. Vo štvrtok večer predstavil svoju novú kolekciu DRAMA, z ktorej vám prinášame prvú foto ochutnávku, ale aj exkluzívne video.

17.02.2023 15:00
Fero Mikloško, Miklosko Fashion Design, DRAMA Foto:
Modelky v zákulisí prehliadky DRAMA - novej kolekcie dizajnéra Fera Mikloška.
debata (2)

Prehliadka najnovšej kolekcie známeho slovenského dizajnéra sa konala v priestoroch Dvorany Ministerstva kultúry SR a bola lákadlom pre niekoľko stoviek hostí. Nechýbali známe tváre, niektoré dlhoročné klientky ateliéru Miklosko, ale tiež múzy a zástupkyne mladšej generácie ako Emma Drobná či moderátorka Becca a mnohé influencerky.

Video

VIDEO: Fero Mikloško a jeho nová kolekcia DRAMA.

Na otázku, či slovenský tvorca nemal dosť drámy vo svojom živote, keď si ju privolal ešte aj v móde, odpovedal polovážne-polohumorom: „Práveže som jej mal dosť veľa a toto bola posledná bodka za celou drámou, ktorú som do tohto obdobia prežil.“

Modelky v zákulisí prehliadky DRAMA - novej...
Moderátorka Soňa Müllerová v sprievode svojej...
+17Modelky v zákulisí prehliadky DRAMA - novej...

Mikloškova DRAMA mala však vo štvrtok večer veľmi príťažlivé podoby. Odohrávala sa v tónoch červenej a čiernej, s luxusnými materiálmi, medzi ktorými nechýbali žakary, brokáty, čipka či satén, flitre, sieť zdobená krištáľmi Swarovski, ale aj noblesné perie. Dizajnér poslal na mólo dva oddelené segmenty kolekcie v čiernej a následne ohnivej červenej, ktoré sa však vzájomne dopĺňali a prepájali a zároveň v nich skombinoval denné aj večerné modely, svoju povestnú pompéznosť a snahu o dramatický look.

zväčšiť Moderátorka Soňa Müllerová v sprievode svojej... Foto: Fero Mikloško
image00015 Moderátorka Soňa Müllerová v sprievode svojej kolegyne Karin Majtánovej.

Možno aj tým, že sa prehliadka konala po niekoľkoročnej (aj pandemickej) pauze, sa v hľadisku na tvárach niektorých jeho „verných“ objavili slzy. Iní zase pútali pozornosť svojimi dramatickými podobami – či už to bola speváčka Drobná, alebo moderátorka Soňa Müllerová s kolegyňou Mariannou Ďurianovou, ktoré celkom zhodne siahli po odtieni červenej, aký sa dal vidieť aj na móle.

Marcel Holubec, CONCRÉTE Čítajte viac Toto je slovenská módna kolekcia, ktorá má cenu za umenie! Čo o nej povedal jej tvorca Marcel Holubec?

Medzi hosťami nechýbali ani ďalšie známe osobnosti ako Silvia Lakatošová, Zuzana Kanisová, Lukáš Kimlička, Marcel Holubec či Veronika Vagnerová a herečka Lucia Hurajová. Na stránke Pravdy pripravujeme pre vás samostatný materiál o kolekcii aj s fotografiami kompletných lookov a tiež sa môžete tešiť na galériu známych osobností. Zatiaľ si však doprajte aspoň ochutnávku prvých „náladových“ záberov večera a rozhovor s dizajnérom Ferom Mikloškom.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #prehliadka #červená #Fero Mikloško #Soňa Müllerová #spoločenské šaty #čierna #Marianna Ďurianová

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...