Svetlo a tieň, matné tóny a úchvatné odtiene: Líčenie z tejto prehliadky je inšpirácia aj pre vás

Nedávny týždeň prehliadok haute couture sa niesol aj v znamení ukážkových lookov a líčenia či vlasovej úpravy modeliek.

16.02.2023 09:40
Armani Privé Jar/Leto 2023 Foto:
Modelka na prehliadke Armani Privé Jar/Leto 2023 v trblietavých šatách a šperkoch - tomu muselo byť prispôsobené líčenie.
debata

Pred časom sme vám priniesli inšpiráciu z dielne značky Chanel, ktorej kolekcia inšpirovaná svetom fauny a niekdajšou záľubou Coco Chanelovej vo zvieracích motívoch, sa pretavila aj do lookov modeliek. Z celkom iného súdka však bola nálada, akú predvádzali modelky v rámci prezentácie Armani Privé.

Chanel Haute Couture, pery, líčenie Čítajte viac Červená v hlavnej úlohe, výsledkom neodolateľné pery: Líčenie z couture šou Chanel vás inšpiruje

Vysoká línia módy z dielne talianskeho dizajnéra sa aj tento rok sústredila na ušľachtilé materiály a prepracovanosť strihov a množstvo úchvatných detailov. Lesk a opulentnosť na šatách, topoch či kabátikoch však musela byť stlmená práve líčením.

Modelka na prehliadke Armani Privé Jar/Leto...
Modelky na prehliadke Armani Privé Jar/Leto...
+7Modelky na prehliadke Armani Privé Jar/Leto...

Napriek tomu, že slovo tlmiť znie ako niečo minimalizujúce, profesionáli priniesli na tvárach modeliek maximálny efekt. Postarala sa o to ukážková práca s leitmotívom svetla a tieňa, matné textúry a rafinované líčenie, v ktorom sa oči akoby rozmazávali do podoby tieňa a pery či líčka zase presvecovali ako keď svetlo dopadne do skleneného ihlanu a láme sa v rozličných smeroch.

zväčšiť Modelky na prehliadke Armani Privé Jar/Leto... Foto: STEFANO_GUINDANI via ARMANI
Armani Privé Jar/Leto 2023 Modelky na prehliadke Armani Privé Jar/Leto 2023 v trblietavých šatách a šperkoch - tomu muselo byť prispôsobené líčenie.

Výsledok kolekcie ste mohli vidieť už pred niekoľkými týždňami v rámci nášho prehľadu couture kolekcií. Pozrite si však aj inšpiráciu na jednotlivé make-up looky zo zákulisia prehliadky. Nájdete ich v galérii vyššie.

Modelky na prehliadke Chanel Haute Couture...
Modelky na prehliadke Chanel Haute Couture...
+28Modelky na prehliadke Chanel Haute Couture...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #líčenie #Armani Privé #svetlo #kontrast #tieň

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...