TOP looky týždňa? Sexy 50-ka Pamela aj princezná Kate v červenej, zvodná rebelka Rodrigo a táto Slovenka... na jednotku!

To najlepšie z uplynulého týždňa na poli módy sme pre vás vybrali aj tentoraz. Ktoré dámy nás zaujali najviac?

06.02.2023 18:00
Pamela Anderson Foto: ,
Herečka Pamela Anderson sa na slávnostnej premiére objavila v kreácii, ktorá evokovala jej slávne plavky z Pobrežnej hliadky.
debata (1)

Bolo ich viac ako dosť a faktom je, že nie všetky mali možnosť dostať sa do výberu – napokon sme ich však vyselektovali rovných dvadsať. Nechýbajú medzi nimi ani zástupkyne z Česka a Slovenska.

Adele Čítajte viac OBRAZOM: Adele ako elegantná diva, Rexha ako z pánskeho magazínu, polonahý Styles a... prvá dáma USA prišla v zlate

Ako naznačilo obliekanie na spoločenských a pracovných akciách známych žien, výraznú rolu hrá v aktuálnej sezóne červená farba. Ideálne ostročervená. Stavila na ňu herečka Pamela Anderson, keď si obliekla na premiéru dokumentu o jej živote šaty Naeem Khan. Model na tenkých ramienkach evokoval tak trochu plavky z jej éry seriálu Pobrežná hliadka, výsledok bol však elegantný, príťažlivý, tak akurát sexy a z 55-ročnej blondínky spravil divu na červenom koberci.

Herečka Pamela Anderson sa na slávnostnej...
Princezná Kate sa objavila v červenom kostýme z...
+17Speváčka Zuzana Smatanová na premiére filmu...

Zásah do červenej – to bola aj voľba princeznej Kate, ktorá sa v nohavicovom kostýme Alexander McQueen zaskvela na akcii Shaping Us. Silueta bola predĺžená a štíhla, ešte zvýraznená akcentovaným driekom, mama troch detí vyzerala žensky, ale zároveň veľmi nezávislo a sexy.

zväčšiť Princezná Kate sa objavila v červenom kostýme z... Foto: SITA/AP, Eddie Mulholland
princezná Kate Princezná Kate sa objavila v červenom kostýme z dielne Alexander McQueen.

V červených farbách sa odohrávala aj voľba herečky Florence Pughovej – šaty Robert Wun si obliekla na ceny britských kritikov a zaujala sošnosťou aj peplumovým volánom. Dcéra speváčky Madonny v kreácii Area zaujala na vyhlásení cien Grammy a jeden z najsexi modelov predvádzala aj influencerka Emma Brooks. Červené šaty minimalistického strihu od značky Saint Laurent jej mimoriadne svedčali.

Adriana Sklenaříková Čítajte viac Sklenaříkovej sexy couture, Bellucciovej dcéra v čipke aj zaľúbené herečky vo vlnenom luxuse: Tu sú TOP looky týždňa

Samotný ceremoniál cien Grammy dal možnosť zažiariť aj ďalším dámam – podarená bola voľba vínovočervených elastických šiat s volánovým živôtikom na speváčke Adele (šaty boli z dielne Louis Vuitton), ale tiež mladistvá a pritom elegantná voľba Sheryl Crow (šaty Alexander McQueen).

zväčšiť Skladateľka a speváčka H.E.R. na párty... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
H.E.R. Skladateľka a speváčka H.E.R. na párty producenta Cliva Davisa pred vyhlásením cien Grammy. Oblečená prišla v kreácii Fendi Haute Couture.

Deň pred vyhlásením Grammy sa konala tradičná párty producenta Cliva Davisa, na ktorej zase zažiarila rebelka Olivia Rodrigo v lakovaných minišatách Paco Rabanne a jej kolegyňa H.E.R., ktorej model topu a nohavíc s ručne pošívaným reliéfom pochádzal z ateliéru Fendi a kolekcie haute couture.

Zuzana Smatanová Čítajte viac Móda z premiéry Slúžky: Smatanová ako z Hollywoodu, pôvabná Lasicová a nadvláda čiernej v podaní Solčanskej aj Müllerovej

Do zoznamu sa dostala aj vždy ukážkovo oblečená Cate Blanchett (hádajte, akú značku si obliekla – odpoveď je v galérii) Zaujala nás aj Jane Fonda či Reese Witherspoon alebo Emily Ratajkowski. Ani tento týždeň nechýba v zozname najlepšie oblečených dám slovenská a česká zástupkyňa.

zväčšiť Speváčka Zuzana Smatanová na premiére filmu... Foto: CONTINENTAL FILM
Zuzana Smatanová Speváčka Zuzana Smatanová na premiére filmu Slúžka. V kreácii od Borisa Hanečku.

Domáce farby zastúpila ukážkovo speváčka Zuzana Smatanová a jej voľba z dielne Borisa Hanečku na premiére filmu Slúžka. Smatanová vyzerala skutočne hollywoodsky a štýlovo. Podobné platí aj o jej českej kolegyni. O koho išlo? Kliknite si do galérie.

Britská speváčka Adele sa objavila na vyhlásení...
Speváčka Kacey Musgraves v kreácii Valentino.
+57Speváčka Beyoncé si prišla pre cenu v šatách...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Cate Blanchett #móda #Pamela Anderson #najlepšie oblečené #Zuzana Smatanová #princezná Kate #Olivia Rodrigo

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...