Zima nepovedala posledné slovo, zahreje vás vetrovka! Aké modely nosia hviezdy? Inšpirujte sa

Ak príde na zahriatie v chladnom zimnom počasí, patrí medzi najpraktickejšie kúsky v šatníku. Vetrovkám, vatovaným či páperovým bundám sa nevyhýbajú ani hviezdy.

01.02.2023 00:00
Chantel Jeffries Foto:
Dídžejka Chantel Jeffries počas návštevy New Yorku.
debata

Na nedávnom festivale Sundance, ktorý sa koná v studenom Utahu v meste Park City, sa objavilo niekoľko známych žien, ktoré jasne naznačili – ak príde zima, chceme byť v teple. Ani pri jednej z nich však nechýbalo ani naplnenie ďalšieho atribútu. Vyzerať štýlovo.

Anne Hathaway Čítajte viac 18 inšpirácií z najchladnejšieho festivalu: Hviezdy nosia elegantné kabáty, kožené bundy aj trendové vetrovky, pozrite sa

Herečka Anne Hathaway sa napríklad objavila vo vatovanej prešívanej bunde Versace, ktorá zaujala detailom samotného prešívania – to totiž kopírovalo akoby strih korzetových šiat a na vetrovke tak vytváralo ilúziu košíkovej podprsenky či kostíc v korzete.

Dídžejka Chantel Jeffries počas návštevy New...
Herečka Anne Hathaway predstavila film Eileen...
+8Herečka Lena Waithe si na Sundance vzala...

Športovejší bol model herečky a komičky Leny Waitheovej, ktorá si vybrala model v trendovej hnedej farbe a rovnako trendovom oversized strihu. Ten je vo všeobecnosti populárny, pričom platí, že takéto bundy pôsobia často masívnejšie a akoby o číslo či dve väčšie než je samotná nositeľka.

Herečka Anne Hathaway predstavila film Eileen... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Anne Hathaway Herečka Anne Hathaway predstavila film Eileen na filmovom festivale Sundance v Utahu. Prišla v bunde Versace.

Populárne sú tiež páperové vetrovky, ktoré siahajú až po členky a pôsobia tak trochu ako funkčný spacák. Influencerka a moderátorka Liza Koshy sa v jednom takomto modeli objavila pred objektívmi na Sundance.

vrstvenie, hydratácia, pleť Čítajte viac Zázrak pre suchú pokožku prišiel z Južnej Kórey. Ak túžite po zdravej pleti, skúste vrstviť

Pre dámy, ktoré rady kombinujú sexy štýl s praktickou súčasťou šatníka, môže byť inšpiráciou dídžejka a modelka Chantel Jeffries, bývalá speváka Justina Biebera. Tá sa napríklad pred časom objavila v uliciach v páperovej bunde do pása, ktorú spojila s minisukňou, topom nad pupok a vysokými čižmami s hadím vzorom.

A, samozrejme, populárnemu kúsku sa nevyhýbajú ani páni. Medzi nimi napríklad aj hollywoodsky idol Brad Pitt, ktorého mnohé médiá označujú za inšpiratívnu módnu ikonu. Tak od koho iného si brať príklad…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trend #zima #Anne Hathaway #chlad #vetrovka #páperová bunda #Lena Waithe

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...