Červená v hlavnej úlohe, výsledkom neodolateľné pery: Líčenie z couture šou Chanel vás inšpiruje

Na nedávnych prehliadkach haute couture v Paríži sa viaceré módne domy neblysli len odevnými kreáciami, ale aj vizážou modeliek.

31.01.2023 16:00
Chanel Haute Couture, pery, líčenie Foto:
Modelka na prehliadke Chanel Haute Couture predvádza nádherné žiarivo červené pery s oranžovým podtónom.
debata

Už tradične medzi nimi zaujala aj značka Chanel, ktorá na každej z prehliadok, či už ide o kolekcie pret-a-porter, resort alebo haute couture, pracuje s vlastnou kozmetikou. Nebolo to inak ani tentoraz a pravdou tiež je, že azda nemôže byť lepšej reklamy ako vidieť na krásnych modelkách, čo všetko dokážu kvalitné produkty, intenzívne pigmenty a žiarivé farby.

Jenna Ortega Čítajte viac 20, 40 aj 70 - na veku nezáleží! Dámy z Hollywoodu vyzerajú TOP - toto je 15 najlepších líčení Zlatých glóbusov

Časť modeliek počas prezentácie haute couture kolekcie predviedla žiarivé červené pery, ktoré mali v sebe jemne oranžový podtón a namiesto tradičného lesku mali zamatovú textúru. Nebol to lesk, ale farebný tón, ktorý žiaril doďaleka a opticky dodával perám objem a robil z nich priam neodolateľný detail pôvabnej tváre každej jednej z nositeliek.

Modelka na prehliadke Chanel Haute Couture...
Modelka na prehliadke Chanel Haute Couture...
+3Modelky na prehliadke Chanel Haute Couture...

Čo je asi dôležité pripomenúť – nebol to len rúž, s ktorým si vystačili profesionálni vizážisti. Modelky líčili odborníci aj s pomocou ceruziek na pery s intenzívnou pigmentáciou, ktoré pery dôkladne vyplnili. Nechýbal ani balzam pre zdravší vzhľad a krémový základ, na ktorom sa následne aplikácia rúžu zúročila v hladkej zamatovej podobe a nedochádzalo k tvorbe žiadnych rýh či drobných nedokonalostí v textúre.

zväčšiť Modelka na prehliadke Giorgio Armani Prive... Foto: SITA/AP, Lewis Joly
Giorgio Armani Prive Haute Couture Modelka na prehliadke Giorgio Armani Prive Haute Couture - aj tu sa dal vidieť ukážkový mejkap.

Inšpiráciu nájdete v galérii, ale nezabudnite si tiež pozrieť prehľad kolekcií haute couture z uplynulého týždňa. V Paríži sa predstavili značky ako Armani Privé, Valentino, Fendi či Alexandre Vauthier. Všetky nájdete v našej galérii nižšie.

Modelky na prehliadke Chanel Haute Couture...
Modelky na prehliadke Chanel Haute Couture...
+28Modelky na prehliadke Chanel Haute Couture...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #líčenie #pigment #Chanel #haute couture #pery #textúra

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...