Sklenaříkovej sexy couture, Bellucciovej dcéra v čipke aj zaľúbené herečky vo vlnenom luxuse: Tu sú TOP looky týždňa

Uplynulý týždeň v móde sa niesol najmä v znamení prehliadok haute couture v Paríži. Práve tam sa objavili aj najlepšie oblečené dámy. Jedna z nich dokonca Slovenka.

30.01.2023 07:07
Adriana Sklenaříková Foto:
Adriana Sklenaříková na módnej šou domu Stephane Rolland.
debata

Reč je o topmodelke Adriane Sklenařikovej, ktorá vyrazila na prehliadku dizajnéra Stephana Rollanda. Oblečená, samozrejme, v kreácii z jeho couture kolekcie z minulej sezóny. Dlhonohá Slovenka nemohla byť prehliadnutá, už len vďaka svojej majestátnosti, čo sa centimetrov výšky týka. Blondínka pritom v smotanovej bielej kombinácii predvádzala elegantno-hravý prístup k dámskej móde a keď sa usadila do hľadiska, prišlo aj na sexy moment. Jej odhalené nohy sa takmer nevmestili do objektívu.

Sarah Paulson (vľavo) a Holland Taylor Čítajte viac Hviezdne zbohom Parížu! Sexy Ritu Oru, oslnivú Washington aj duo zaľúbených herečiek prilákala couture od Fendi

Medzi hosťami minulotýždňových prehliadok sa objavili aj herečky Sarah Paulson a Holland Taylor. Partnerky v súkromí dorazili ruka v ruke na prehliadku Fendi a patrili medzi najelegantnejšie oblečené dámy. Aj najluxusnejšie. Sarah, ktorú diváci dobre poznajú napríklad zo seriálovej série American Horror Story, stavila na dámsky kostým couture zo vzácnej vlny od lamy vikuňe. Nedbalá a pritom veľmi osviežujúca bola elegancia v precízne strihanom saku a dlhých nohaviciach až po zem, ktoré doplnila luxusná kabelka z dielne hostiteľa.

Herečka Diane Kruger odchádza po prehliadke...
Členka monackej kniežacej rodiny Charlotte...
+13Herečka Ruth Wilson pred prehliadkou ateliéru...

Iné herečky boli o niečo odvážnejšie a namiesto kostýmových podôb (ktoré sa v chladnom Paríži zdali ako pochopiteľné) predvádzali aj ľahučké saténové materiály – hladké, lesklé sukne (Kerry Washington) či kabátiky alebo topy s prestrihmi (Rita Ora, Ruth Wilson).

zväčšiť Na prehliadku FENDI Haute Couture do Paríža... Foto: Daniele Venturelli/Getty Images for FENDI
Sarah Paulson (vľavo) a Holland Taylor Na prehliadku FENDI Haute Couture do Paríža prišli aj herečky Sarah Paulson (vľavo) a Holland Taylor, ktoré sú zároveň partnerkami v súkromí.

O niečo lepšiu pozíciu, aspoň v zmysle chladného počasia, mali návštevníci módnej šou Chanel. Tvídové a buklé kabátiky a kostýmy predsa len zahrejú o niečo viac. Medzi nimi nepochybne zažiarila Charlotte Casiraghi z monackej kniežacej rodiny, ale tiež Apple Martin – len 18-ročná dcéra Gwyneth Paltrowovej, pre ktorú išlo o veľký spoločenský debut.

zväčšiť Modelka Deva Cassel, osemnásťročná dcéra... Foto: Profimedia
Deva Cassel Modelka Deva Cassel, osemnásťročná dcéra herečky Monicy Bellucciovej a herca Vincenta Cassela, na prehliadke Christian Dior Haute Couture Jar/Leto 2023.

Na prehliadke DIOR to zase bola Deva Cassel, dcéra Monicy Bellucciovej, ktorej voľba čipkovaného topu, áčkovej maxisukne v spojení s výrazným objemnejším kabátom pôsobila dramaticky a veľmi vyzreto. Ďalšie dámy z uplynulého týždňa, ktorých móda nás očarila, si pozrite v galérii.

Nižšie nájdete aj naše najpozeranejšie galérie uplynulého týždňa.

Zľava: Tenista Roger Federer, jeho manželka...
Šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour...
+22Francúzska herečka Marion Cottilard prichádza...
Na prehliadku FENDI Haute Couture do Paríža...
Režisér Baz Luhrmann.
+29Influencerka Valentina Ferragni na prehliadke...
Herečka Salma Hayek na slávnostnú premiérú...
Zľava: Režisér Steven Soderbergh, herečka Salma...
+6Tanečníci zo šou Magic Mike Live sa tiež...
Kylie Jenner sa objavila na prehliadke...
Herečka Diane Kruger odchádza po prehliadke...
+4Speváčka Doja Cat strávila údajne päť hodín v...
Brooke Shields
Herečka Emilia Jones.
+16Herečka a producentka Daisy Ridley v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #najlepšie oblečené #Adriana Sklenaříková #Sarah Paulson #Deva Cassel #Jenna Ortega

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...