Bomber, kabát či kožená bunda - v týchto kúskoch vymeníte zimu za jar bez problémov, máme 15 inšpirácií!

Striedanie ročných období sa niekedy nesie aj v znamení toho, že časť odevov odchádza do skrine a strieda ich úplne iná časť vášho šatníka.

20.01.2023 11:00
Kate Hudson Foto: ,
Herečka Kate Hudson na akcii BAFTA Tea Party v dlhom kabáte z jemnej vlny a mohéru.
debata

Pri vrchných odevoch ako sú kabáty, bundy či už kožené, alebo napríklad športové a bomberové, to však platiť nemusí. Móda je dnes taká pestrá a trendy prestupujúce niekoľko sezón, že vlastne pokojne môžete nosiť niektoré kúsky celú zimu a zostať v nich aj počas jari. Najmä, ak ide o materiálové spracovanie, ktorého variabilitu otestuje zimná teplota, ale aj stupne pribúdajúce každým dňom nového roka.

mango1999 Čítajte viac Prvý trend, ktorý by ste mali v roku 2023 vyskúšať! Je to jasné, denimový ošiaľ je späť

Dobrou inšpiráciou sú v tomto prípade aj známe celebrity, ktorých garderóba sa často pohybuje v mantineloch nových trendov, no zároveň nastavuje pohľad na to, ako by sme sa mohli obliekať aj niekoľko sezón.

Herečka Kate Hudson na akcii BAFTA Tea Party v...
Herečka a scenáristka Michaela Coel v oversized...
+12Herečka Dianna Agron prišla v koženom trenčkote.

Pri voľbe kabátov je tu napríklad dobrý tip – voľte kúsky z jemnejšieho materiálu. V zime sa nosia s viacerými vrstvami, no na jar ich pokojne môžete doplniť k ľahším šatám či veľmi populárnemu topu nad pupok (Kate Hudson). Veľmi populárne sú županové a zavinovacie kabáty kuklového strihu, ktoré môžete nosiť tak, že sa do nich zababušíte, ale pokojne ich prehodíte aj cez ramená alebo necháte z nich ležérne padnúť na predlaktia (Nina Dobrev, Florence Pugh).

zväčšiť Herečka Ana De Armas v bomberovej bundičke... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Ana De Armas Herečka Ana De Armas v bomberovej bundičke Louis Vuitton na zábere z októbra 2022.

Pre ženy športovejšieho razenia sú ako stvorené športové bundy a anoraky – zvyčajne zo syntetického materiálu, ktoré sú ako stvorené na mestké obehávačky v každom ročnom období. Dôkazom môže byť aj Bella Hadid či Naomi Campbell.

Margot Robbie Čítajte viac Krásna Ortega či Chastain na Glóbusoch, dvojitý zásah Robbieovej aj fešní páni - toto sú TOP looky týždňa

A potom je tu fúzia športovej elegancie v podobe bomberových či športových a leteckých búnd do pása. Či už z kože, vlny (Ana De Armas), syntetického materiálu, jednofarebná alebo výrazne dekorovaná (Jennifer Connelly) – to sú kúsky, ktoré sa naozaj neombmedzujú na jednu sezónu. Investícia do nich sa vyplatí aj o pár rokov, keď si ich budete opakovane obliekať.

Všetky inšpirácie (a spomenuté dámy) nájdete v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bunda #zima #kabát #inšpirácia #celebrity #bomber

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...