Prvý trend, ktorý by ste mali v roku 2023 vyskúšať! Je to jasné, denimový ošiaľ je späť

Aj vy patríte medzi dámy, ktoré sa rady orientujú v trendoch a sledujú či nasledujú ich? Potom by ste mali čítať ďalej...

18.01.2023 11:00
debata
Denimové široké nohavice & Other... Foto: archív značky
Denimové široké nohavice & Other Stories Denimové široké nohavice & Other Stories, predávajú sa za 89 eur.

So štartom nového roka a striedaním sezón sa objavujú aj otázky o tom, čo sa vlastne bude nosiť v nasledujúcich mesiacoch. Samozrejme, nosiť a obliekať si môžete úplne všetko a predovšetkým to, čo vám najviac vyhovuje. Ak je však reč o trendoch, jedným z dominantných je určite ten denimový.

Jennifer Coolidge Čítajte viac Pár kíl navyše? Pre Stiflerovu mamu žiaden problém! Čierna farba a tento strih vylepšia figúru aj vám...

Áno, denim ako materiál sa objavil v prezentáciách luxusných značiek, ale aj mass-marketu a hoci vlastne džínsovina patrí medzi úplne bežné súčasti nášho šatníka, tentoraz znie odkaz jasne – nebojte sa jej ešte pridať!

Denimové šaty v áčkovom strihu COS, predávajú...
Dámske džínsy Diesel, predávajú sa za 309,90...
+10Denimový korzetový top Zara, predáva sa za...

Kým ešte pred pár rokmi boli džínsové nohavice skôr symbolom športovejšej a uvoľnenej módy na voľný čas, denim sa už teraz nosí naozaj takmer všade. Pracovné prostredie nevynímajúc. Prístup k dizajnu kúskov z džínsoviny je však precíznejší a prepracovanejší. Objavujú sa napríklad elegantne strihané šaty, overaly, ale tiež dokonca trenčkoty a kabáty.

zväčšiť Herečka Kate Bosworth v úzkych džínsových... Foto: SHUTTERSTOCK
Kate Bosworth Herečka Kate Bosworth v úzkych džínsových nohaviciach.

Popri tom sa potom objavujú aj „športovejšie“ a „street-wearovejšie“ odevy. Jedným z hitov roka 2023 budú napríklad tzv. „cargo-pants“ – známejšie tiež ako nohavice s našívanými vreckami. Áno, majú aj svoje denimové podoby. V galérii nájdete jedenásť tipov na elegantnejšie, ale aj sviežejšie a mladistvé odevy z denimu. Nech sa páči, inšpirujte sa s nami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trend #džínsy #denim #2023

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...