Prirodzená krása nadovšetko! Len jemný dotyk mejkapu, nežné pery - toto sú TOP líčenia z cien kritikov

Menej je niekedy viac, zvykne sa hovoriť a v prípade líčenia to nepochybne platí. Hviezdy vedia, že "omietka" sa už dávno nenosí.

16.01.2023 12:06
Phoebe Dynevor Foto: ,
Herečka Phoebe Dynevor a jej líčenie a úprava účesu na 28. ročníku Critics Choice Awards.
debata

Na cenách kritikov, ktoré rozdali v nedeľu večer, sa opäť objavili svetoznáme hviezdy na červenom koberci a nielen ich výber garderóby, ale aj úprava boli magnetom pre objektívy. Či už išlo o zástupkyne mladšej generácie Hollywoodu, alebo ostrieľané veteránky s Oscarom na konte, platil podobný vzorec – vizážisti jednotlivých dám razili teóriu, že menej líčidiel a prirodzený vzhľad je skrátka ten najkrajší.

Anya Taylor-Joy Čítajte viac OBRAZOM: Nádherná Kate Hudson či Julia Roberts, tehotná Cuoco ako v mníšskom habite a táto kráska? Vidieť jej pod šaty!

Na tvári pôvabnej Phoebe Dynevorovej z hitu Bridgerton sa vizážista pohral s jasom a otvoril oči metalickým tieňom, v prípade jej kolegyne Sadie Sinkovej (hrdinke Stranger Things či filmu Veľryba) sa zase kládol dôraz na husté a prirodzené obočie, ku ktorému sa pridali aj veľmi decentné narúžované pery a linka na očiach.

Herečka Phoebe Dynevor a jej líčenie a úprava...
Herečka Claire Foy a jej líčenie a úprava účesu...
+7Daisy Edgar-Jones a jej líčenie a úprava účesu...

Herečka Julia Roberts spoločne s kolegyňou Cate Blanchettovou netaja vrásky a ani pribúdajúci vek. Ani v ich prípade sa však nedalo hovoriť o výraznom večernom líčení, ale skôr jemnejších nuansách krycieho krému, telových tónoch na viečkach, ktoré otvoria pohľad a perleťové telové tóny na perách.

Jennifer Coolidge Čítajte viac Pár kíl navyše? Pre Stiflerovu mamu žiaden problém! Čierna farba a tento strih vylepšia figúru aj vám... Príťažlivý vzhľad, prizdobený však výraznejším odtieňom rúžu na perách, potom predvádzala napríklad herečka Claire Foy či Amanda Seyfried. Viac si už pozrite v našej galérii. Nižšie tiež nájdete módu z červeného koberca.
Herečka Aubrey Plaza v šatách z dielne Louis...
Herečka Cate Blanchett dorazila v šatách Max...
+62Herečka Minha Kim prišla v šatách Christian Dior.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Cate Blanchett #líčenie #Julia Roberts #mejkap #Phoebe Dynevor #Sadie Sink

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...