Anjelsky krásna Sydney Sweeney túžila po tom roky a dnes... žiari ako tvár slávnej vône!

Mediálna sila celebritných tvárí je vo svete módy a kozmetiky známa od momentu, čo vznikol kult hviezd a celebrít. Asi neprekvapí, že do vôd sveta krásy vplávala ďalšia slávna herečka.

13.01.2023 09:00
Sydney Sweeney Foto:
Herečka Sydney Sweeney ako tvár nového parfumu My Way od Giorgio Armani.
debata

Reč je o americkej hviezde, hrdinke hitov ako Eufória či Biely lotus, Sydney Sweenoyovej, ktorá sa stala novou tvárou populárnej vône z dielne značky Giorgio Armani – parfumu My Way. Sweeney vystriedala v komunikácii pôvodnú ambasádorku – herečku Adriu Arjonu.

Dakota Johnson Čítajte viac Dakota Johnson ako moderná Jackie Kennedy! So slávnou kabelkou hviezdi v novej reklame

Britský magazín Vogue pred pár dňami priniesol aj prvé vizuály reklám, ktoré sa objavia po celom svete a v ktorých anjelsky pôsobiaca plavovláska hrá ústrednú rolu. „Bol to vlastne sen môj, ale tiež sen mojej vizážistky Melissy Hernandezovej, aby som pracovala pre túto značku. Od prvého dňa, čo sme sa spoznali, toto bol sen,“ citoval 24-ročnú herečku britský módnik.

Herečka Jessica Chastain v šatách Oscar de la...
Herečka Julia Garner oblečená v šatách z dielne...
+68Ana de Armas pózuje fotografom v róbe Louis...

Priznala tiež, že kým nespoznala renomovanú make-up artistku, sama sa s líčením trochu trápila. Jej mejkap bol často hrubý, nevedela vycizelovať správne detaily, dodať svojej vizáži ľahkosť, nenútenosť či romantický alebo dramatický rozmer. Samozrejme, s rastúcou slávou rastú aj možnosti – a v Holywoode určite ku nim patrí aj spolupráca so špičkovými odborníkmi. Melissa napríklad Sweeynovej ukázala jeden z kultových produktov značky Giorgio Armani Cosmetics – ľahký rozjasňujúci mejkap Luminous Silk Foundation.

zväčšiť Herečka Sydney Sweeney ako tvár nového parfumu... Foto: ARMANI
Sydney Sweeney Herečka Sydney Sweeney ako tvár nového parfumu My Way od Giorgio Armani.

„Prestali sa mi robiť vyrážky z mejkapu a od toho dňa už nepoužívam nič iné,“ vysvetlila Sweeney, ktorej cesta potom vraj celkom organicky viedla aj k vôni. Parfum My Way si vraj okamžite zamilovala, no tiež priznala, že to bolo pre ňu ako uzavretie kruhu.

Sydney Sweeney je ďalšou z veľkých hviezd, ktoré svoju tvár, ale aj slová prepožičali produktu zo segmentu luxusnej kozmetiky. Dá sa predpokladať, že zástupcovia značky si od tejto ambasádorky sľubujú ešte väčší záujem o už tak úspešný produkt, ale tiež zisk novej, mladšej zákazníčky.

Emma Watson Čítajte viac Voňavá a jedinečná! Emma Watson so (staro)novým imidžom, je 'režisérkou' vlastnej vône

Minulý rok sa napríklad s obrovským úspechom a odozvou stretla kampaň na vôňu Paradoxe od značky Prada, ktorej tvárou sa stala herečka Emma Watson. Tá dokonca režírovala aj spot pre taliansky módny dom. Vôňa bola na Slovensku viackrát vypredaná. V rámci celebritného ambasádorstva vo svete vôní je určite nezabudnuteľná aj Julia Roberts, ktorá už roky pôsobí ako ambasádorka vône La vie est Belle od Lancôme, ale tiež napríklad herečka Charlize Theron, ktorá je tvárou legendárnej J'Adore od Dior alebo Margot Robbie, ktorá zase propaguje vôňu Chanel Gabrielle Essence.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ubavina za site (@ubavinazasite)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vôňa #parfum #Giorgio Armani #ambasádorka #Sydney Sweeney

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...