Víťaz červeného koberca jasný! Slávna talianska značka ovládla Glóbusy - aha, kto všetko si ju obliekol

Mená tých najluxusnejších značiek zneli na červenom koberci Zlatých glóbusov, keď sa redaktori pýtali hviezd na ich garderóbu. Jedno z nich však hralo v utorňajší večer v Los Angeles prvé husle.

11.01.2023 13:30
debata
zväčšiť Herečka Jenna Ortega v šatách z dielne značky... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jenna Ortega Herečka Jenna Ortega v šatách z dielne značky Gucci.

Spomedzi svetoznámych odevných ateliérov sa najčastejšie spomínaným (a noseným) stala talianska značka Gucci, do ktorej sa oblieklo niekoľko ostrosledovaných krások slávnostného večera.

Salma Hayek Čítajte viac OBRAZOM: Úchvatná Chastain, Salma Hayek ako trblietavá Venuša a pozrite sa na hviezdu hitu Wednesday - je nádherná!

Azda neprekvapí, že po kreácii Gucci siahla Salma Hayek, keďže firma patrí do skupiny Kering, ktorej šéfuje jej manžel – podnikateľ Francois Henri Pinault. Značke potom zostali verné aj dámy, ktoré sa v nej pravidelne objavovali v minulosti – konkrétne herečka Julia Garner, ocenená za výkon v seriáli Ozark, ale aj jej britská kolegyňa Daisy Edgar-Jones.

Herečka Michelle Williams v kreácii Gucci.
Julia Garner oblečená v šatách z dielne Gucci
+5Herečka Jenna Ortega v šatách z dielne značky...

Obe mali veľmi priateľský vzťah s dizajnérom Alessandrom Michelem, ktorý v novembri minulého roka potvrdil, že končí na pozícii kreatívneho šéfa značky. Niektorí módni novinári nazvali výber slávnych krások akousi labuťou piesňou pre Micheleho – šaty pochádzali ešte z jeho tvorivého obdobia.

zväčšiť Herečka Michelle Williams v kreácii Gucci.  Po... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
80th Annual Golden Globe Awards - Arrivals Herečka Michelle Williams v kreácii Gucci. Po jej boku jej manžel Thomas Kail.

Jeden z najkrajších modelov, tiež z kolekcie, ktorú navrhol Michele – dokonca jeho úplne poslednej – predviedla herečka Jenna Ortega. Ešte väčším prekvapením bola potom herečka Michelle Williams. Tá je roky známa ako ambasádorka francúzskeho módneho domu Louis Vuitton, inak súčasti konkurenčnej skupiny LVMH. Aj ona však tentoraz presedlala a objavila sa v dramatickej róbe s detailmi diagoanálnycg plisovaných volánov obšívaných štrasom.

Módu všetkých prítomných nájdete v našich galériách.

Herečka Jessica Chastain v šatách Oscar de la...
Herečka Julia Garner oblečená v šatách z dielne...
+68Ana de Armas pózuje fotografom v róbe Louis...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Salma Hayek #Gucci #červený koberec #Michelle Williams #Zlatý glóbus #Julia Garner #Jenna Ortega

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....