20, 40 aj 70 - na veku nezáleží! Dámy z Hollywoodu vyzerajú TOP - toto je 15 najlepších líčení Zlatých glóbusov

Nežné, romantické, dramatické aj takmer nenápadné - na červenom koberci 80. ročníka cien Zlatý glóbus sa objavili dámy s úpravou rôzneho charakteru. Vybrali sme pre vás tie najlepšie líčenia a účesy.

11.01.2023 07:00
debata
Herečka Salma Hayek Pinault a jej líčenie a...
Herečka Michelle Yeoh a jej líčenie a účes na...
+12Herečka Michelle Williams a jej líčenie a účes...

Podobne ako šatami, aj mejkapom a účesom zaujala mexická herečka Salma Hayek. Jej tmavé kadere upravil štylista do romantického chignonu zo zvlnených vlasov a s prameňmi, ktoré lemovali tvár. Líčeniu dominovali trblietavé oči, ktoré korešpondovali s krištáľovou aplikáciou na šatách a 56-ročnej hviezde dodávali mladistvý vzhľad.

Salma Hayek Čítajte viac OBRAZOM: Úchvatná Chastain, Salma Hayek ako trblietavá Venuša a pozrite sa na hviezdu hitu Wednesday - je nádherná!

Podobne ladené líčenie volila aj ocenená herečka Angela Bassett, ktorá v 63 rokoch priam popiera zákony prírody. Asi čiastočne aj s pomocou šikovných odborníkov. Jej líčenie s jemným metalickým tónom na viečkach a leskom zvýraznenými perami v staroružovom tóne však pridávalo body tiež.

zväčšiť Herečka Daisy Edgar-Jones a jej líčenie a účes... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Daisy Edgar-Jones Herečka Daisy Edgar-Jones a jej líčenie a účes na akcii Zlatý glóbus 2023.

Slávnostný ceremoniál bol opäť aj miestom, kde sa pompézne kreácie kombinovali s menej nápadným, často veľmi prirodzeným líčením. Také volili napríklad vizážisti, ktorí upravili herečku Elizabeth Debicki či očarujúcu Daisy Edgar-Jonesovú. Tá vyzerala akoby vlastne ani nebola nalíčená, no jej pleť zahaľoval bezchybný filter jemného krycieho mejkapu a pery doplnil malinový lesk.

80th Annual Golden Globe Awards - Arrivals Čítajte viac Večer Zlatých glóbusov v znamení slávnych párov! Z tehotnej Penny po boku Pelphreyho šťastie priam sálalo

Zrelé dámy ako Michelle Yeoh, Sigourney Weaver či Jean Smart volili líčenie, ktoré otvorilo pohľad a zväčšilo oblasť okolo viečok, vo všeobecnosti však všetky tri pôsobili veľmi decentne a prirodzene. Priznávajúc tiež svoje vrásky a vek.

zväčšiť Sedemdesiatnička Jean Smart a jej líčenie a... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jean Smart Sedemdesiatnička Jean Smart a jej líčenie a účes na akcii Zlatý glóbus 2023.

Pôvabný bol aj mejkap austrálskej herečky Margot Robbieovej či jej kolegyne Any De Armasovej – v oboch prípadoch dominovali zvýraznené plné pery. Jeden z najkrajších lookov večera potom predviedla aj herečka Jenna Ortega – známa zo seriálu Wednesday. Viac v galérii.

Herečka Jessica Chastain v šatách Oscar de la...
Herečka Julia Garner oblečená v šatách z dielne...
+68Ana de Armas pózuje fotografom v róbe Louis...
Tom Pelphrey a tehotná  Kaley Cuoco na červenom...
Lauren Miller a  Seth Rogen na červenom koberci...
+27Manželia Felicitas Rombold a  Daniel Bruhl na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Salma Hayek #účes #líčenie #Zlatý glóbus #Margot Robbie #Lily James #Michelle Yeoh #Jean Smart #Jenna Ortega

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...